Son Konular

İso Ne Anlama Gelir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
İso Ne Anlama Gelir? sorusu, birçok kişinin kafasında beliren bir sorudur. İSO, Türkçe açılımıyla İstanbul Sanayi Odası anlamına gelir. Bu odanın amacı, sanayicilerin bir araya gelerek, sorunlarını tartışması ve çözümler üretmeleridir. İSO, aynı zamanda ISO 9001 gibi uluslararası standartları da belirleyen bir kurumdur. Türkiye'de birçok sanayi kuruluşu, İSO tarafından belirlenen bu standartlara uygun olarak çalışmaktadır. Bu da, ürünlerin kalitesinin artmasına neden olur. İSO, Türkiye'deki sanayi sektörü için oldukça önemli bir kurumdur.
İçindekiler

İso Nedir?

İSO, İstanbul Sanayi Odası'nın kısaltmasıdır. Türkiye'deki en büyük sanayi odasıdır. Üyelerine sanayi ile ilgili birçok hizmet sunar ve sanayi sektörünün gelişimine katkıda bulunur.

İso Belgesi Nedir?

İSO belgesi, bir işletmenin kalite yönetim sistemlerine uygunluğunu kanıtlayan bir belgedir. İşletmeler, belge almak için bir dizi kalite yönetim sistemi gerekliliklerini karşılamalıdır.

İso 9001 Nedir?

ISO 9001, bir işletmenin kalite yönetim sistemleri için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, müşteri memnuniyetini artırmak için kalite yönetim sistemlerini uygulamakta ve ISO 9001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 14001 Nedir?

ISO 14001, çevre yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, çevresel etkilerini azaltmak için çevre yönetim sistemlerini uygulamakta ve ISO 14001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 45001 Nedir?

ISO 45001, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi için bir uluslararası standarttır. İşletmeler, iş sağlığı ve güvenliği risklerini azaltmak için ISO 45001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 27001 Nedir?

ISO 27001, bilgi güvenliği yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, bilgi güvenliği risklerini azaltmak için ISO 27001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 50001 Nedir?

ISO 50001, enerji yönetimi sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, enerji verimliliğini artırmak için ISO 50001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 10002 Nedir?

ISO 10002, müşteri memnuniyeti yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, müşteri memnuniyetini artırmak için ISO 10002 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 22000 Nedir?

ISO 22000, gıda güvenliği yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, gıda güvenliğini sağlamak için ISO 22000 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 13485 Nedir?

ISO 13485, tıbbi cihaz kalite yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, tıbbi cihazların kalitesini sağlamak için ISO 13485 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 31000 Nedir?

ISO 31000, risk yönetimi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, risk yönetimi süreçlerini geliştirmek için ISO 31000 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 26000 Nedir?

ISO 26000, sosyal sorumluluk yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için ISO 26000 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 22301 Nedir?

ISO 22301, iş sürekliliği yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, iş sürekliliğini sağlamak için ISO 22301 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 50001 Nedir?

ISO 50001, enerji yönetimi sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, enerji verimliliğini artırmak için ISO 50001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 37001 Nedir?

ISO 37001, rüşvet ve yolsuzluk yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, rüşvet ve yolsuzluğu önlemek için ISO 37001 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 19600 Nedir?

ISO 19600, uyum yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, yasal düzenlemelere uyum sağlamak için ISO 19600 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 22005 Nedir?

ISO 22005, gıda zinciri yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, gıda güvenliğini sağlamak için ISO 22005 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso 18788 Nedir?

ISO 18788, özel güvenlik hizmetleri yönetim sistemi için uluslararası bir standarttır. İşletmeler, özel güvenlik hizmetlerini sağlamak için ISO 18788 belgesi almak için gereklilikleri karşılamaktadır.

İso Ne Anlama Gelir?

İso nedir?İstanbul Sanayi Odası anlamına gelir.
İso ne yapar?Sanayi sektörünü geliştirmeye yönelik çalışmalar yapar.
İso kimlere hizmet verir?İstanbul'daki sanayi işletmelerine hizmet verir.
İso'nun vizyonu nedir?Sanayi sektöründe Türkiye'nin lider oda olmak.
İso hangi hizmetleri sunar?Eğitim, danışmanlık, sertifikasyon gibi hizmetleri sunar.

İso'nun kuruluş tarihi 1952'dir.
İso, Türkiye'nin en büyük sanayi odasıdır.
İso, üyelerinin çıkarlarını korumayı amaçlar.
İso, sanayi işletmelerine yönelik araştırmalar yapar.
İso, ulusal ve uluslararası platformlarda etkin rol alır.

Vücudumuzun Enerji İhtiyacını Karşılayan Besinler Nelerdir?

Arsenik Zehirlenmesi Nasıl Anlaşılır?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt