Son Konular

Isletmede sorun nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Işletmede sorun nedir?

İşletmelerin iş süreçlerinin performanslarında gözlenen düşüş veya müşterilerine sundukları ürün ya da hizmetin müşteri için sağladığı faydalarda görünen aksaklıklar o işletme için problem olarak tanımlanabilir.
KOBI lerin yönetim sorunları nelerdir?
KOBİ'lerin Yönetim ve Organizasyon Sorunlarına Çözümler

Bir şirketin sahip olduğu kaynaklar nelerdir?

İşletmeler para, menkul kıymet, araç-gereç, malzeme, hammadde, personel gibi faktörleri sistematik şekilde bilinçli olarak bir araya getirerek kurulur ve faaliyetlerini sürdürürler. İşletmenin çalışması için gereken bu faktörlere işletmenin kaynakları denir.
KOBİ yönetim fonksiyonları nelerdir?
Bu fonksiyonlar planlama, organizasyon, yöneltme, koordinasyon ve denetimdir.

Kullanılan kaynaklar nelerdir?

Okulda kullanılan kaynaklar nelerdir
İşletmenin sahip olduğu maddi kaynaklar nelerdir?
Maddi kaynaklar somuttur ve bunların alım-satımı yapılabilir. Örneğin; fabrika, bina, sermaye, hammadde, arazi vb.

Küçük işletmelerin büyümesinin önündeki temel sorunlar nedir?

Küçük ve orta ölçekli sanayi işletmeleri incelendiğinde, bu tür işletmelerin pazarlama, finans, hammadde, kalite, teknoloji, yönetim ve personel sorunlarıyla karşılaştıkları görülmektedir.
Kobilerin temel fonksiyonları nelerdir?
Bir işletmenin başarılı olması, yönetim fonksiyonlarının etkin bir şekilde kullanılmasına bağlıdır. İşletmelerde yönetim fonksiyonu 5 ayrı fonksiyon açısından incelenebilir. Bu fonksiyonlar planlama, organizasyon, yöneltme, koordinasyon ve denetimdir.

Mavi ekran bilgisayara zarar verir mi?

4 ay 10 gun iddet ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.677
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt