T
theking
İşkur sayfasına nasıl girilir? İşkur resmi web sitesine erişim sağlamak için öncelikle internet tarayıcınızı açın. Ardından arama motoruna "İşkur" yazın. İşkur'un resmi web sitesi olan iskur.gov.tr adresini bulun. Sayfaya giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmanız gerekmektedir. İşkur sayfasına giriş yapmak için "Giriş" butonuna tıklayın. Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru bir şekilde girdikten sonra İşkur sayfasına erişim sağlayabilirsiniz. İşkur sayfasına giriş yapmak için doğru kullanıcı adı ve şifre kullanmayı unutmayın.
İçindekiler
İşkur sayfasına giriş yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve arama motoruna "İşkur" yazın.
2. Adım: Arama sonuçlarından İşkur'un resmi web sitesini bulun ve tıklayın.
3. Adım: Karşınıza çıkan ana sayfada, sağ üst köşede "Giriş Yap" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın.
4. Adım: Açılan sayfada, TC Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girerek "Giriş Yap" butonuna tıklayın.
5. Adım: Başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, İşkur'un sunduğu hizmetleri kullanabilirsiniz. İş arama, iş ilanlarına başvuru yapma, meslek danışmanlığı gibi birçok farklı özelliği bu sayfada bulabilirsiniz.
İşkur sayfasında aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:
1. İş Arama: İşkur'un sağladığı arama motorunu kullanarak size uygun iş ilanlarını bulabilirsiniz. Arama kriterlerinizi belirleyerek istediğiniz şehir, meslek, pozisyon vb. özelliklere sahip iş ilanlarını listeleyebilirsiniz.
2. İş İlanlarına Başvuru: İşkur sayfasında yer alan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanını seçerek başvuru yapma sürecini tamamlayabilirsiniz.
3. Meslek Danışmanlığı: İşkur, meslek danışmanları aracılığıyla size kariyer planlamanız konusunda destek sağlar. İşkur sayfasında meslek danışmanlarına ulaşabilir, randevu alabilir ve kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
4. İşsizlik Ödeneği Başvurusu: İşsizlik ödeneği başvurusu için İşkur sayfasını kullanabilirsiniz. Başvuru sürecini takip ederek gerekli belgeleri yükleyebilir ve başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
5. İşveren Hizmetleri: İşkur sayfası, işverenlere de hizmet sunar. İşverenler, iş ilanı yayımlayabilir, işçi arayabilir ve işgücü taleplerini İşkur üzerinden iletebilir.
İşkur sayfasında farklı işlemler için farklı belgeler istenebilir. Örneğin:
1. İş Başvurusu: İş ilanlarına başvururken genellikle özgeçmiş ve başvuru formu gibi belgeler istenir. Bazı durumlarda referans mektupları veya diploma gibi belgeler de talep edilebilir.
2. İşsizlik Ödeneği Başvurusu: İşsizlik ödeneği başvurusu yaparken TC Kimlik Numarası, işten ayrılma bildirgesi, son iş yerinden alınan hizmet cetveli gibi belgeler talep edilebilir.
3. İşveren Hizmetleri: İşverenler, iş ilanı yayımlarken iş tanımı, işyeri bilgileri gibi belgeleri doldurması gerekmektedir. Ayrıca işçi taleplerini iletmek için gerekli belgeleri de sunmaları gerekmektedir.
İşkur sayfasına giriş yapmak ve çeşitli işlemleri gerçekleştirmek ücretsizdir. Ancak bazı hizmetler için ücret talep edilebilir. Örneğin, İşkur'un düzenlediği kurslara katılmak isterseniz kurs ücreti ödemeniz gerekebilir. Bu gibi durumlar için detaylı bilgiyi İşkur sayfasından veya İşkur'un müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
İşkur sayfasıyla iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Telefon: 444 75 87
E-posta: [email protected]
Adres: İsmet İnönü Bulvarı No: 10, 06100, Yenimahalle/Ankara
Web Sitesi: https://www.iskur.gov.tr
İşkur sayfasına giriş yapmak için İşkur resmi web sitesini ziyaret edin.
Giriş yapabilmek için TC kimlik numarası ve şifre kullanın.
Giriş yapabilmek için İşkur sayfasında "Giriş Yap" butonuna tıklayın.
Giriş yaparken güvenlik kodu doğrulaması yapmanız gerekmektedir.
İşkur sayfasına giriş yapabilmek için www.iskur.gov.tr adresini kullanın.
İçindekiler
İşkur Sayfasına Nasıl Girilir?
İşkur sayfasına giriş yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın ve arama motoruna "İşkur" yazın.
2. Adım: Arama sonuçlarından İşkur'un resmi web sitesini bulun ve tıklayın.
3. Adım: Karşınıza çıkan ana sayfada, sağ üst köşede "Giriş Yap" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın.
4. Adım: Açılan sayfada, TC Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girerek "Giriş Yap" butonuna tıklayın.
5. Adım: Başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, İşkur'un sunduğu hizmetleri kullanabilirsiniz. İş arama, iş ilanlarına başvuru yapma, meslek danışmanlığı gibi birçok farklı özelliği bu sayfada bulabilirsiniz.
İşkur Sayfasında Neler Yapılabilir?
İşkur sayfasında aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:
1. İş Arama: İşkur'un sağladığı arama motorunu kullanarak size uygun iş ilanlarını bulabilirsiniz. Arama kriterlerinizi belirleyerek istediğiniz şehir, meslek, pozisyon vb. özelliklere sahip iş ilanlarını listeleyebilirsiniz.
2. İş İlanlarına Başvuru: İşkur sayfasında yer alan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanını seçerek başvuru yapma sürecini tamamlayabilirsiniz.
3. Meslek Danışmanlığı: İşkur, meslek danışmanları aracılığıyla size kariyer planlamanız konusunda destek sağlar. İşkur sayfasında meslek danışmanlarına ulaşabilir, randevu alabilir ve kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
4. İşsizlik Ödeneği Başvurusu: İşsizlik ödeneği başvurusu için İşkur sayfasını kullanabilirsiniz. Başvuru sürecini takip ederek gerekli belgeleri yükleyebilir ve başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
5. İşveren Hizmetleri: İşkur sayfası, işverenlere de hizmet sunar. İşverenler, iş ilanı yayımlayabilir, işçi arayabilir ve işgücü taleplerini İşkur üzerinden iletebilir.
İşkur Sayfasında Hangi Belgeler İstenir?
İşkur sayfasında farklı işlemler için farklı belgeler istenebilir. Örneğin:
1. İş Başvurusu: İş ilanlarına başvururken genellikle özgeçmiş ve başvuru formu gibi belgeler istenir. Bazı durumlarda referans mektupları veya diploma gibi belgeler de talep edilebilir.
2. İşsizlik Ödeneği Başvurusu: İşsizlik ödeneği başvurusu yaparken TC Kimlik Numarası, işten ayrılma bildirgesi, son iş yerinden alınan hizmet cetveli gibi belgeler talep edilebilir.
3. İşveren Hizmetleri: İşverenler, iş ilanı yayımlarken iş tanımı, işyeri bilgileri gibi belgeleri doldurması gerekmektedir. Ayrıca işçi taleplerini iletmek için gerekli belgeleri de sunmaları gerekmektedir.
İşkur Sayfasında Ücretli mi?
İşkur sayfasına giriş yapmak ve çeşitli işlemleri gerçekleştirmek ücretsizdir. Ancak bazı hizmetler için ücret talep edilebilir. Örneğin, İşkur'un düzenlediği kurslara katılmak isterseniz kurs ücreti ödemeniz gerekebilir. Bu gibi durumlar için detaylı bilgiyi İşkur sayfasından veya İşkur'un müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
İşkur Sayfasında İletişim Bilgileri
İşkur sayfasıyla iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Telefon: 444 75 87
E-posta: [email protected]
Adres: İsmet İnönü Bulvarı No: 10, 06100, Yenimahalle/Ankara
Web Sitesi: https://www.iskur.gov.tr
İşkur Sayfasına Nasıl Girilir?
| İşkur sayfasına nasıl girilir? |
| İşkur resmi web sitesine giriş yapmak için www.iskur.gov.tr adresini kullanabilirsiniz. |
| İşkur sayfasına giriş yapabilmek için TC kimlik numarası ve şifre gerekmektedir. |
| Giriş yapabilmek için İşkur sayfasında "Giriş Yap" butonuna tıklayın. |
| İşkur sayfasına giriş yaparken güvenlik kodu doğrulaması yapmanız gerekmektedir. |
İşkur sayfasına giriş yapmak için İşkur resmi web sitesini ziyaret edin.
Giriş yapabilmek için TC kimlik numarası ve şifre kullanın.
Giriş yapabilmek için İşkur sayfasında "Giriş Yap" butonuna tıklayın.
Giriş yaparken güvenlik kodu doğrulaması yapmanız gerekmektedir.
İşkur sayfasına giriş yapabilmek için www.iskur.gov.tr adresini kullanın.