Son Konular

ISKUR ne zaman maas veriyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

İŞKUR ne zaman maaş veriyor?

İŞKUR maaşları, her ayın 5'ine kadar PTT'de adınıza yatırılır. Maaşınızın herhangi bir PTT şubesinden T.C. nüfus cüzdanınızla çekebilirsiniz.
İŞKUR eğitim süresi ne kadar?
Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 aydır. Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 ay olarak uygulanabilmektedir.

Işbaşı eğitim programı hangi meslekler var?

İşkur İşbaşı Eğitimi Programında Hangi Meslekler Var?
İŞKUR işçilerine ikramiye var mı?
Maaş, yol parası, mesai, yemek, bayram ikramiyesi, 6 ay çalıştıktan sonra yılda 2,5 maaş ikramiye verilecektir. Şahsen başvurular kabul edilecektir.
İşte o mevuzat maddesi: Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliğinin 76 ıncı maddesi hükümleri çerçevesinde hafta tatili ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere TYP'ye devam etmeyen bir katılımcının ödeme alması mümkün bulunmamakta, sadece programa devam ettikleri günler için ödeme yapılmaktadır.
İŞKUR kursiyerleri ne kadar maaş alıyor?
Program süresine bağlı olarak katılımcılara net asgari ücret düzeyinde yaklaşık olarak 1.300 TL gelir elde etme imkanı da sağlanmaktadır. Ayrıca kurs süresince günlük 50 TL zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından yapılmaktadır.

Işbaşı eğitim programı kaç ay?

İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 aydır. Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 ay olarak uygulanabilmektedir.

Immediat Side Shift ne demek?

Oto Ekspertiz ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt