Son Konular

Işın Karaca Hor Gorme Garibi Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Işın Karaca Hor Gorme Garibi Şarkı Sozu
Nerde boynu bukuk bir garip gorsen
Hor gorme kim bilir ne derdi vardır
O garip halinde ne sırlar gizli
Onu bu hallere bir koyan vardır
Belki benim gibi sevdiği vardır
Umitsiz bir aşkın garibi oldum
Aradım hatayı kendimde buldum
Ne soylesem gonul dinlemez
Deli gibi seven yine ben oldum
Ne soylesem gonul dinlemez
Delice seven yine ben oldum
Nice umit dolu hayat yolunda
Yolunu kaybeden garip ne yapsın
Her şey Haktan ama zulmetmek kuldan
Gonul bir zalimi sevdi ne yapsın
Gonlum bir zalimi sevdi ne yapsın
Madem yaşamaya geldik dunyaya
Benim de her şeyde bir hakkım vardır
Sevmiyorsan hor gorme bari
Benim de senin gibi Allahım vardır
Benim de senin gibi Allahım vardır

Işın Karaca'nın "Hor Görme Garibi" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve derin bir anlam taşıyor. Şarkıda, bir garip insanın yaşadığı umutsuz aşkı ve hayatının zorluklarını anlatıyor. Sevdiği biri tarafından hor görülen, umutsuz bir aşkın garibi olan birinin iç dünyasına dokunuyor.

Şarkıda yer alan "Nerde boynu bukuk bir garip gorsen, Hor gorme kim bilir ne derdi vardır" dizeleri, bir garip insanın içinde bulunduğu zor durumu ve duygusal çıkmazı vurguluyor. Sevdiği kişi tarafından hor görülmesine rağmen, umutsuz bir aşka tutulmuş, delice seven birinin içsel çatışmasını anlatıyor.

"Her şey Haktan ama zulmetmek kuldan, Gonul bir zalimi sevdi ne yapsın" dizeleri ise insanın kendisine yapılan haksızlıklara rağmen, içindeki sevgiyi ve umudu kaybetmemesi gerektiğine dair bir mesaj içeriyor. Şarkıda insanın yaşam mücadelesi, umutlarını kaybetmemesi ve sevgiyi koruması teması üzerinde duruluyor.

Genel olarak şarkı, insanın iç dünyasındaki karmaşayı, umutsuz aşkı, sevgiyi ve mücadeleyi işleyen derin ve etkileyici bir eser olarak karşımıza çıkıyor. Işın Karaca'nın yorumuyla da şarkının duygusal ve dokunaklı atmosferi güçlendiriliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Baha Gulu susuz seni aşksız bırakmam

Baha Aşk Kitabı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt