Modoratör
Efsanevi Üye
ISIL harita nedir?
Isıt haritası nedir? Isı haritası ( Heat mapping) güvenlik kamera tarafından çekilen videoda algılanan hareket alanını ve frekansını, grafik şekline dönüştürülmüş bir tür harita biçiminde sunan, bir video analiz aracıdır.
Gaz yardımı ne kadar?
Doğalgaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğalgaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen doğal gaz tüketim desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı.
Doğalgaz yardım paraları ne zaman yatacak?
Doğalgaz yardım paraları ne zaman yatacak?
Destek ödemesi, hak sahibinin PTT kartına yatırılacak. Başvuran faturasını götürerek PTT'den ödemesini alabilecek. Doğalgaz ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Doğalgaz yardım parası ne zaman verilecek?
ÖDEMELER NE ZAMAN? Doğal gaz yardımı ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) gerçekleştirilmesi planlanıyor. -Başvurusu kabul eden vatandaşlar, PTT'ye doğalgaz faturalarını ibraz ederek ödeme alabilecek.
Doğalgaz destek paraları ne zaman yatacak?
ÖDEMELER NE ZAMAN? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen doğal gaz tüketim desteğinde ödemelerin (23 Mart) başladığını açıkladı.
Doğalgaz yardımı ne kadar veriliyor?
Doğalgaz yardımı ne kadar veriliyor?
Doğalgaz yardimi nereye yatacak?
Doğal gaz yardımı başvurularının nasıl yapılacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Öte yandan destek ödemesi, hak sahibinin PTT kartına yatırılacak. Doğalgaz ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Doğalgaz yardım ödemeleri başladı mı?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen doğal gaz tüketim desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. 18 Şubat'ta başlayan doğalgaz yardımı başvurusunda 230 bin haneye destek verildi. Birinci taksiti olarak toplamda 80,5 milyon lira hesaplara yatırıldı.