Son Konular

İşcep Yeni Şifre Nasıl Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

İşcep yeni şifre nasıl alınır? İşcep hesabınıza giriş yaparak, "şifremi unuttum" seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Ardından, kayıtlı cep telefonu numaranızı doğrulayın. Bir onay kodu alacaksınız. Bu kodu ilgili alana girerek yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Şifrenizi oluştururken güvenlik önlemleri almayı unutmayın. Özel karakterler, büyük-küçük harf ve rakamları kombinleyerek güçlü bir şifre oluşturun. Şifrenizi başkalarıyla paylaşmamak da önemlidir. İşcep yeni şifre almak için bu adımları izleyerek hesabınızı güvende tutabilirsiniz.
İçindekiler

İşcep, İş Bankası müşterilerine sunulan bir mobil bankacılık uygulamasıdır. İşcep şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İşcep uygulamasını açın

Öncelikle, İşcep uygulamasını akıllı telefonunuzda açın. Uygulamayı açmak için telefonunuzun ana ekranında İşcep uygulamasının simgesine dokunun. Uygulama açıldığında karşınıza giriş ekranı gelecektir.

2. "Şifremi Unuttum" veya "Şifre Değiştir" seçeneğini seçin

Giriş ekranında, "Şifremi Unuttum" veya "Şifre Değiştir" gibi bir seçenek göreceksiniz. Şifrenizi unuttuysanız "Şifremi Unuttum" seçeneğini, şifrenizi değiştirmek istiyorsanız "Şifre Değiştir" seçeneğini seçin.

3. Kimlik doğrulama adımlarını tamamlayın

Seçtiğiniz seçeneği seçtikten sonra, kimlik doğrulama adımlarını tamamlamanız gerekecektir. Bu adımlar genellikle telefonunuza gelen doğrulama kodunu girmenizi veya güvenlik sorularını yanıtlamanızı içerebilir. İş Bankası size bu adımlar hakkında daha fazla bilgi sağlayacaktır.

4. Yeni şifrenizi oluşturun

Kimlik doğrulama adımlarını tamamladıktan sonra, yeni bir şifre oluşturmanız istenecektir. Yeni şifrenizi güvenli bir şekilde oluşturun ve kaydedin. Şifrenizde büyük harf, küçük harf, rakam ve özel karakterler kullanmanızı öneririz.

5. Yeni şifrenizle giriş yapın

Yeni şifrenizi oluşturduktan sonra, İşcep uygulamasına yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamak için güvenli bir yerde saklayın ve başkalarıyla paylaşmaktan kaçının.
İşcep yeni şifre nasıl alınır sorusunun cevabı yukarıdaki adımları izleyerek elde edebilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız İşcep uygulamasını açarak "Şifremi Unuttum" veya "Şifre Değiştir" seçeneğini seçin. Ardından kimlik doğrulama adımlarını tamamlayarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

İşcep yeni şifre nasıl alınır? İşcep uygulaması üzerinden "Şifremi Unuttum" seçeneği ile yeni şifre alabilirsiniz.
İşcep yeni şifre almak için Giriş ekranında "Şifremi Unuttum" butonuna tıklayın.
Telefon numaranızı ve T.C. kimlik numaranızı girerek doğrulama yapın.
Doğrulama işlemi başarılıysa, yeni şifreniz SMS olarak telefonunuza gönderilecektir.
Yeni şifrenizi kullanarak İşcep hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

İşcep yeni şifre nasıl alınır? İşcep uygulaması üzerinden "Şifremi Unuttum" seçeneği ile yeni şifre alabilirsiniz.
İşcep şifremi unuttum butonuna tıklayarak yeni şifre alabilirsiniz.
Telefon numarası ve T.C. kimlik numarası doğrulama yapmanız gerekmektedir.
Doğrulama işlemi başarılı olursa, yeni şifreniz telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.
Yeni şifrenizle İşcep hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

S

Egzamaya Hangi İlaç?

S

Nurofen Cold Flu Ağrı Kesici Mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri