Son Konular

Is modu nasil kapatilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Iş modu nasıl kapatılır?

Parmağınızı ekranın alt kısmından yukarıya doğru kaydırın. "İş" sekmesine dokunun. Ekranınızın alt kısmındaki İş uygulamaları anahtarını açık veya kapalı konuma getirin.
Xiaomi iş profili modu nedir?
İş profili, iş uygulamalarını ve verilerini kişisel uygulama ve verilerden ayırmak için Android cihazlarda kurulabilir. İş profili sayesinde aynı cihazı hem iş için hem de kişisel amaçlarla güvenli ve gizli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Xiaomi işletme modu nasıl açılır?

Xiaomi telefonlarınız da Ayarlar bölümüne girdikten sonra Ek Ayarlar bölümünde İşletme Modu adı ile bir ayar göreceksiniz. Ve bu başlığa girdiğinizde Etkinleştirmek isteyip istemediğinizi soracaktır.
Çalışma modu ne demek?
Çalışma Modu, Mod eğitimde kütüphane ortamında öğretmen kontrolünde sesiz ortamda öğrencilerimizin bireysel olarak ders çalışmasıdır.

Redmi Note 9 işletme modu nedir?

Xiomi Cep telefonlarında bulunan işletme Modu geliştiriciler için oluşturulmuş, işletme uygulamalarını ön testini yapmak, kodlama ve programlama yapmalarına olanak sağlayan bir moddur.
Huawei bakım modu nasıl kapatılır?
Bakım modunu kapatmak için aşağıdaki üç adımı izleyin.
- Adım. Bildirim çubuğunu açın ve Bakım modu bildirimini tıklayın.
- Adım. Kapat'ı tıklayın.
- Adım. Cep telefonunuz normal moda döner. Artık ekranınızın kilidini açmak için şifrenizi kullanabilirsiniz.

Destek uygulaması ne işe yarıyor?

Genel telefon sorunları için kolay çözümler ve tek noktadan kontrol sunar. ve yönetebilirsiniz. kontrol edip en uygun çözümü sunar ve uygular.
Performans modu nedir telefon?
Performans modunda ise, Xiaomi, Redmi veya POCO cihazları donanımından en iyi şekilde yararlanır, enerji tüketimini veya cihazın sıcaklığındaki artışı dikkate almadan kullanıcıya maksimum potansiyelini sunarlar. Varsayılan yani Dengeli modu ise genellikle akıllı telefonlarımızda etkinleştirilen moddur.

Kuru dinlendirme nasil yapilir?

Kanser hastasi nasil maas alir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt