Modoratör
Efsanevi Üye
Ipsw güvenli mi?
ipsw dosyalarını itunes'tan bağımsız olarak indirmenize yarayan site. apple sunucularından çektiği için güvenilirliğinde sorun yok. tabi iphone'a yüklerken yine itunes kullanmanız gerekiyor. dolayısıyla apple'ın açık bıraktığı imzalar dışında yükleyemezsiniz.
iPhone ipsw dosyası nasıl yüklenir?
iPhone ipsw dosyası nasıl yüklenir?
– Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. – Bilgisayarınızda aygıtınızı bulun. – Aygıtınızı görüntülediğiniz pencerede Option tuşuna basılı tutarak iPhone'a geri yükle butonuna basın. – Açılan pencereden rehberin en altındaki listeden indirdiğiniz IPSW dosyasını seçin.
iPhone temiz mod nedir?
Bu sistem cihazın yazılım güncellemesi yapmasını sağlayan bir moddur. iPhone cihazınızda herhangi bir veri kaybı yaşamadan, yazılımı güncellemek ve eski haline getirme bu sistem ile mümkün olacaktır.
iPhone yazılım nasıl yüklenir?
iPhone yazılım nasıl yüklenir?
Aygıtınızı güç kaynağına takın ve Wi-Fi ile internete bağlanın. Ayarlar > Genel'e gidip Yazılım Güncelleme'ye dokunun. İki farklı yazılım güncelleme seçeneği görüyorsanız yüklemek istediğiniz yazılım sürümünü seçin. Şimdi Yükle'ye dokunun.
iOS 12 ye nasıl geçilir?
- Adım: iTunes'u açın ve iPhone'u bağlayın.
- Adım: iTunes>iPhone bölümüne tıklayın.
- Adım: iTunes>iPhone>Geri Yükle seçeneğine eğer Windows kullanıyorsanız Shift tuşu ile macOS kullanıyorsanız Option tuşu ile tıklayın.
- Adım: İndirmiş olduğunuz IPSW dosyasını seçin ve iOS 12.4.1'in geri yüklenmesini bekleyin.
iPhone sürüm düşürme mümkün mü?
iPhone sürüm düşürme mümkün mü?
Güncelleme: 25 Ekim 2021 itibarıyla iPhone 6S ve üstü tüm iPhone modelleri için 13 15.1 ve altı sürümlerin imzaları kapandı. Bu sürümlere dönmek artık mümkün değil. iPhone 5S'lerde iOS 12.5.5 'in altındaki sürümlere geçmek mümkün değil. iPhone 6'larda durum aynı.
Temiz kurulum ne işe yarar?
Temiz kurulum işlemi çoğu zaman işletim sistemi için kullanılan bir tabirdir. Örneğin bilgisayarında Windows, 10 yüklü bir kullanıcı, işletim sisteminin performansından memnun kalmaması halinde mevcut sistemi sabit diskinden formatlar. Ardından boş diske yeni bir kurulum yapar. Bu işleme temiz kurulum denir.
Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?
Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?
Windows 10 temiz bir kurulum nasıl gerçekleştirilir
- Aygıtınızı USB önyüklenebilir ortamıyla başlatın.
- "Windows Setup" tıklayıp İleri işlemine başlamak için.
- Click Now yükle düğmesini.
- Windows 10'u ilk kez yüklüyorsanız veya eski bir sürümü yükseltirseniz, orijinal bir ürün anahtarı girmeniz gerekir.