- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
IPM entegre nedir?
Entegre Zararlı Yönetimi (IPM) Nedir? Entegre Zararlı Yönetimi (Integrated Pest Management) zararlılarla mücadelede, tüm mücadele yöntemlerinin bir arada kullanılarak yapılan mücadele şeklidir. Öncelikle amaç, kimyasal olmayan yöntemleri tercih ederek, haşere ve kemirgenlerle mücadele etmektir.
IPM ne demek?
IPM, I ntegrated p est M anagement kelimelerinin baş harflerinden meydana gelen bir kısaltmadır. Türkçeye «Entegre Zararlı Yönetimi» olarak çevirmek mümkündür. Pestisitlerin giderek daha az kullanılmasını destekleyen yöntemlerin bir bütünüdür.
Güç modülü ve akıllı güç modülü nedir?
Güç modülü ve akıllı güç modülü nedir?
İpm yani akıllı güç modülleri enerji tüketimi kontrolü sağlar. Akıllı güç modülleri 1hz basamaklı kapasite control kullanarak ortamın kontrolünün az güç tüketimi ile daha verimli olmasına yardımcı olur. Gün geçtikçe üretilen ipm'ler materyalını, enerji kullanımını ve toksik performansını geliştirmektedir.
Güç modülü nedir?
Güç modülü nedir?
Güç modülü APM'ye, RC alıcısına ve APM aksesuarlarına (GPS, 3DR radyo) güç vermek amacıyla tasarlanmıştır. Servolara güç sağlamak için tasarlanmamıştır. Bunun için uçağınızın kendi ESC/BEC'ini kullanmanız gerekmektedir.
Akıllı güç modülü nedir?
Güç dağıtım modülü nedir?
Güç dağıtım modülü, özellikle otomotiv uygulamalarında sıklıkla kullanılan çok katmanlı bir kontrol ve diagnostik sistemidir. Bir giriş / çıkış bağlantı noktası, çok katmanlı güç dağıtım ünitesi ve dijital formda haberleşme yolu üzerinden mesaj gönderimi sağlayan alıcı/verici iletişim katmanından oluşmaktadır.
Güç modülü nedir ne işe yarar?
Güç modülü nedir ne işe yarar?
3.3 V 5V breadboard güç kartı nedir?
3.3 V 5V breadboard güç kartı nedir?
3.3V/5V BREADBOARD GÜÇ KARTI Breadboardlar ile uyumlu üzerinde USB çıkışı ve DC adaptör girişi bulunan bu regülatör kartı ile 5V ve 3.3V voltaj çıkışı alınabilir. Breadboard üzerindeki her iki ayrı güç hattına da ayrı ayrı gerilimler verebilir veya istenildiği durumda tek taraf çalıştırılabilir.