Son Konular

Iplikci Nedim aslinda kim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Iplikçi Nedim aslında kim?

(İplikçi Nedim) İsmail İncekara kimdir? 1950 doğumlu usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı İsmail İncekara Bursa'da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları Kanlıca ve Sakarya'da geçmiştir. Kabataş Lisesi'nde yatılı olarak Lise eğitimini tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür.

Kurtlar Vadisi Laz Ziya gerçekte kim?

Laz Ziya. Laz Ziya: DÜNDAR KILIÇ,Karadenizli Sürmene doğumlu,kızı Uğur Çakıcı'nın istenmedik hal ve tavırlarda ve gece eğlencelerinde bulunması sebebiyle namusunu temizlemesi için Alaattin Çakıcı'ya 'namusunu temizle' izni veren mafya babası.

Kurtlar Vadisi şahin ağa gerçekte kimdir?

Kurtlar Vadisi şahin ağa gerçekte kimdir?
Turgay Tanülkü (d. 18 Temmuz 1953, Uşak), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünden 1976'da mezun oldu.

Iplikçi Nedim neden Ihlamur içiyor?

* Dizide herkese ıhlamur ikram etmeniz de çok dikkat çekti. Evet İplikçi Nedim cimri biri. Onun için 'Daha ne içersin?' diye sormadan herkese ıhlamur ikram ediyor. Bu ıhlamur meselesi çok büyüdü ve benimle özdeşleşir duruma geldi.

Kurtlar vadisi Seyfo Dayı gerçekte kim?

kurtlar vadisin'de sürekli olarak kullandığı , gülüne tükürdüğüm , tosunum gibi terimleri bize sevdiren , dizi'de köyden gelen yeğen'i ile girdiği tatlı sert diyalogları sayesinde bizleri güldüren ve keyiflenmemizi sağlayan, gerçek adı nihat nikerel olan oyuncu.

Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?

Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?
Kurtlar Vadisi dizisinde Baykal Saran tarafından canlandırılmış karakterdir. Güneydoğu kökenli olan ve Hüsrev Ağa olarak da bilinen Hüsrev Bekiroğlu, Laz Ziya ile beraber Kurtlar Konseyi'nin gelenekçi kanadını oluşturur. Diyarbakırlıdır.

Kurtlar Vadisi Sarah Vanunu kimdir?

Yasemin Öztürk, Kurtlar Vadisi dizisinde de konsey üyesi Samuel Vanunu'nun eşi Sarah Vanunu karakterini canlandı. 2011 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı TV Dizisi'nde Psikolog Funda rolünü canlandırdı.

Testere Necmi nasıl öldü?

Ölüm emrini Pala verdi. Testere Necmi : Bulunduğu yer patlatıldı. Ölüm emrini Aslan Akbey vermişti.

Samuel kim öldürdü?

Samuel kim öldürdü?
HÜSREV AĞA: Kılıç tarafından öldürüldü. TESTERE NECMİ: Aslan Akbey tarafından öldürüldü. SAMUEL VANUNU: Nizamettin'in emriyle arabasına bomba kondu. SEYFO DAYI: Yeğeni Erhan'ı korumak isterken Pala tarafından vurularak öldürüldü.

Kurtlar Vadisi Ester gerçekte kim?

Ester Hirsch (Sinem Bayer)

İplikçi Nedim, yani İsmail İncekara, 1950 doğumlu usta oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır. Bursa'da dünyaya gelen İncekara, çocukluk yıllarını Kanlıca ve Sakarya'da geçirmiştir. Lise eğitimini Kabataş Lisesi'nde tamamlayan İsmail İncekara, daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür.

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya karakterini canlandıran isim, Dündar Kılıç'tır. Laz Ziya, Karadenizli Sürmene doğumlu ve namusunu temizlemesi için mafya babası Alaattin Çakıcı'ya "namusunu temizle" izni veren bir karakterdir.

Kurtlar Vadisi'nde Şahin Ağa karakterini canlandıran isim ise Turgay Tanülkü'dür. Uşak doğumlu olan Tanülkü, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünden mezun olan sanatçı, birçok yapımda yer almıştır.

Dizide İplikçi Nedim'in herkese ıhlamur ikram etmesiyle özdeşleşen detay, karakterin cimri olmasına işaret eder. Kendisine "Daha ne içersin?" denilmeden herkese ıhlamur ikram etmesi, İplikçi Nedim'in bu özelliğini vurgulamaktadır.

Kurtlar Vadisi'nde Seyfo Dayı karakterini canlandıran oyuncu gerçekte Nihat Nikerel'dir. Seyfo Dayı karakteri, köyden gelen yeğeni ile tatlı sert diyaloglarıyla izleyicileri güldüren ve keyiflendiren bir karakterdir.

Kurtlar Vadisi'nde Hüsrev Ağa karakterini canlandıran isim Baykal Saran'dır. Güneydoğu kökenli olan ve Kurtlar Konseyi'nin gelenekçi kanadını oluşturan Hüsrev Ağa, Laz Ziya ile beraber diziye renk katan karakterlerden biridir.

Kurtlar Vadisi dizisinde Sarah Vanunu karakterini canlandıran isim, Yasemin Öztürk'tür. Sarah Vanunu, konsey üyesi Samuel Vanunu'nun eşi olarak dizide yer almıştır.

Testere Necmi'nin ölümü, Pala'nın emri üzerine gerçekleşmiştir. Bulunduğu yer patlatılarak öldürülen Testere Necmi'nin ölüm emrini ise Aslan Akbey vermiştir.

Samuel'ın ölümü ise Nizamettin'in emriyle arabasına konulan bomba sonucu gerçekleşmiştir. Samuel Vanunu'nun arabasına bomba konarak öldürüldüğü bilinmektedir.

Kurtlar Vadisi'nde Ester karakterini canlandıran isim, Sinem Bayer'dir. Ester Hirsch rolüyle diziye katkı sağlayan Bayer, karakteri başarılı bir şekilde canlandırmıştır.

Hasta odasi ne demek?

Bir bilgi nasil akilda kalir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt