Modoratör
Efsanevi Üye
Iplikçi Nedim aslında kim?
(İplikçi Nedim) İsmail İncekara kimdir? 1950 doğumlu usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı İsmail İncekara Bursa'da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları Kanlıca ve Sakarya'da geçmiştir. Kabataş Lisesi'nde yatılı olarak Lise eğitimini tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür.
Kurtlar Vadisi Laz Ziya gerçekte kim?
Laz Ziya. Laz Ziya: DÜNDAR KILIÇ,Karadenizli Sürmene doğumlu,kızı Uğur Çakıcı'nın istenmedik hal ve tavırlarda ve gece eğlencelerinde bulunması sebebiyle namusunu temizlemesi için Alaattin Çakıcı'ya 'namusunu temizle' izni veren mafya babası.
Kurtlar Vadisi şahin ağa gerçekte kimdir?
Kurtlar Vadisi şahin ağa gerçekte kimdir?
Turgay Tanülkü (d. 18 Temmuz 1953, Uşak), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünden 1976'da mezun oldu.
Iplikçi Nedim neden Ihlamur içiyor?
* Dizide herkese ıhlamur ikram etmeniz de çok dikkat çekti. Evet İplikçi Nedim cimri biri. Onun için 'Daha ne içersin?' diye sormadan herkese ıhlamur ikram ediyor. Bu ıhlamur meselesi çok büyüdü ve benimle özdeşleşir duruma geldi.
Kurtlar vadisi Seyfo Dayı gerçekte kim?
kurtlar vadisin'de sürekli olarak kullandığı , gülüne tükürdüğüm , tosunum gibi terimleri bize sevdiren , dizi'de köyden gelen yeğen'i ile girdiği tatlı sert diyalogları sayesinde bizleri güldüren ve keyiflenmemizi sağlayan, gerçek adı nihat nikerel olan oyuncu.
Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?
Kurtlar Vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?
Kurtlar Vadisi dizisinde Baykal Saran tarafından canlandırılmış karakterdir. Güneydoğu kökenli olan ve Hüsrev Ağa olarak da bilinen Hüsrev Bekiroğlu, Laz Ziya ile beraber Kurtlar Konseyi'nin gelenekçi kanadını oluşturur. Diyarbakırlıdır.
Kurtlar Vadisi Sarah Vanunu kimdir?
Yasemin Öztürk, Kurtlar Vadisi dizisinde de konsey üyesi Samuel Vanunu'nun eşi Sarah Vanunu karakterini canlandı. 2011 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı TV Dizisi'nde Psikolog Funda rolünü canlandırdı.
Testere Necmi nasıl öldü?
Ölüm emrini Pala verdi. Testere Necmi : Bulunduğu yer patlatıldı. Ölüm emrini Aslan Akbey vermişti.
Samuel kim öldürdü?
Samuel kim öldürdü?
HÜSREV AĞA: Kılıç tarafından öldürüldü. TESTERE NECMİ: Aslan Akbey tarafından öldürüldü. SAMUEL VANUNU: Nizamettin'in emriyle arabasına bomba kondu. SEYFO DAYI: Yeğeni Erhan'ı korumak isterken Pala tarafından vurularak öldürüldü.
Kurtlar Vadisi Ester gerçekte kim?
Ester Hirsch (Sinem Bayer)