S
SoruCevap
İphoneʼda Satin Alinanlar Nasil Silinir? İphone kullanıcıları, satın aldıkları uygulamaları veya içerikleri nasıl silebileceklerini merak edebilirler. İphone'da satın alınanlar nasıl silinir? İlk adım, ana ekranınızda App Store uygulamasını bulmaktır. Ardından, sağ alt köşede yer alan "Satın Alınanlar" seçeneğine dokunun. Burada, satın aldığınız uygulamaların bir listesini bulacaksınız. Silmek istediğiniz uygulamayı bulun ve üzerine kaydırarak "Sil" seçeneğini tıklayın. Bu şekilde, İphone'da satın alınan uygulamaları kolayca silebilirsiniz.
İçindekiler
İphone'da satın aldığınız uygulamaları veya içerikleri silmek oldukça kolaydır. İşte İphone'da satın alınanları nasıl silineceği ile ilgili adımlar:
İphone'da satın aldığınız uygulamaları silmek için ana ekranınızda App Store uygulamasını bulun. Ardından aşağıdaki adımları takip edin:
Adım 1: App Store uygulamasını açın.
Adım 2: Sağ alt köşede bulunan "Satın Alınanlar" sekmesine dokunun.
Adım 3: Satın aldığınız uygulamaların listesini göreceksiniz. Silmek istediğiniz uygulamayı bulun ve yanında bulunan "X" işaretine dokunun.
Adım 4: "Sil" seçeneğini onaylayın ve uygulama silinecektir.
İphone'da satın aldığınız içerikleri (film, müzik, kitap vb.) silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın.
Adım 2: Apple ID'nizi seçin ve "iTunes Store ve App Store" seçeneğine dokunun.
Adım 3: Apple ID'nizi giriş yapmanız istenebilir, gerekli bilgileri girin.
Adım 4: "Satın Alınanlar" seçeneğine dokunun.
Adım 5: Satın aldığınız içeriklerin listesini göreceksiniz. Silmek istediğiniz içeriği bulun ve üzerine kaydırarak "Sil" seçeneğine dokunun.
Adım 6: Silme işlemini onaylayın ve içerik silinecektir.
Bu adımları takip ederek İphone'da satın aldığınız uygulamaları ve içerikleri kolaylıkla silebilirsiniz. Unutmayın, silinen uygulama veya içerikler geri getirilemez, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.
iPhone'da satın alınanlar nasıl silinir?
Ayarlar uygulamasını açın.
Apple Kimliği'ne dokunun.
Satın alınan öğeleri görüntüleyin.
Silmek istediğiniz öğeye dokunun.
Sil düğmesine dokunun.
İçindekiler
İphoneʼda Satın Alınanlar Nasıl Silinir?
İphone'da satın aldığınız uygulamaları veya içerikleri silmek oldukça kolaydır. İşte İphone'da satın alınanları nasıl silineceği ile ilgili adımlar:
1. Satın Alınan Uygulamaları Silme
İphone'da satın aldığınız uygulamaları silmek için ana ekranınızda App Store uygulamasını bulun. Ardından aşağıdaki adımları takip edin:
Adım 1: App Store uygulamasını açın.
Adım 2: Sağ alt köşede bulunan "Satın Alınanlar" sekmesine dokunun.
Adım 3: Satın aldığınız uygulamaların listesini göreceksiniz. Silmek istediğiniz uygulamayı bulun ve yanında bulunan "X" işaretine dokunun.
Adım 4: "Sil" seçeneğini onaylayın ve uygulama silinecektir.
2. Satın Alınan İçerikleri Silme
İphone'da satın aldığınız içerikleri (film, müzik, kitap vb.) silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın.
Adım 2: Apple ID'nizi seçin ve "iTunes Store ve App Store" seçeneğine dokunun.
Adım 3: Apple ID'nizi giriş yapmanız istenebilir, gerekli bilgileri girin.
Adım 4: "Satın Alınanlar" seçeneğine dokunun.
Adım 5: Satın aldığınız içeriklerin listesini göreceksiniz. Silmek istediğiniz içeriği bulun ve üzerine kaydırarak "Sil" seçeneğine dokunun.
Adım 6: Silme işlemini onaylayın ve içerik silinecektir.
Bu adımları takip ederek İphone'da satın aldığınız uygulamaları ve içerikleri kolaylıkla silebilirsiniz. Unutmayın, silinen uygulama veya içerikler geri getirilemez, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.
İphoneʼda Satin Alinanlar Nasil Silinir?
| iPhone'da satın alınanlar nasıl silinir? |
| 1. Ayarlar uygulamasını açın. |
| 2. Apple Kimliği'ne dokunun. |
| 3. Satın alınan öğeleri görüntüleyin. |
| 4. Silmek istediğiniz öğeye dokunun. |
| 5. Sil düğmesine dokunun. |
iPhone'da satın alınanlar nasıl silinir?
Ayarlar uygulamasını açın.
Apple Kimliği'ne dokunun.
Satın alınan öğeleri görüntüleyin.
Silmek istediğiniz öğeye dokunun.
Sil düğmesine dokunun.