Son Konular

iPhone telefon neden surekli kapanip acilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

iPhone telefon neden sürekli kapanıp açılır?

Bazı durumlarda iPhone cihazınızın sürekli kapanmasının nedeni işletim sistemi problemleri olabilir. Eğer hard reset işlemi işe yaramadıysa ve iOS 'in eski bir sürümünü kullanıyorsanız iPhone cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemelisiniz.

iOS 12 ye nasıl geçilir?

iOS 12 ye nasıl geçilir?
- Adım: iTunes'u açın ve iPhone'u bağlayın.
- Adım: iTunes>iPhone bölümüne tıklayın.
- Adım: iTunes>iPhone>Geri Yükle seçeneğine eğer Windows kullanıyorsanız Shift tuşu ile macOS kullanıyorsanız Option tuşu ile tıklayın.
- Adım: İndirmiş olduğunuz IPSW dosyasını seçin ve iOS 12.4.1'in geri yüklenmesini bekleyin.

iOS 14.8 nasıl dönülür?

iOS 14.8 nasıl dönülür?
Daha Eski iOS Sürümüne Nasıl Dönebilirim?
- Ayarlar'a dokunun.
- Genel seçeneğine dokunun.
- iPhone'u Aktar veya Sıfırla'ya dokunun.
- Tüm İçeriği ve Ayarları Sil'e dokunun.
- Devam'a dokunun.
- Şifrenizi giriniz.
- Sil'e dokunun.

iPhone eski sürüm nasıl yüklenir?

iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone'u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder'ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes'u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iPhone telefon neden kapanır?

iPhone telefon neden kapanır?
Gerekli sinyalleri alamayan ve veri akışını sağlayamayan iPhone düzgün bir şekilde çalışmayacaktır. Güçsüz kaldığından ötürü de sistemi çalıştırmaya devam etmeyerek telefonun kapanmasına neden olacaktır.

iOS 12 nasıl yüklenir?

iOS 12 nasıl yüklenir?
Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS'in son sürümüne güncellenir.

iOS 14.7 1 nasıl geri yüklenir?

Aygıtınızı geri yükleyerek geliştirici beta sürümünü kaldırma
- Mac'inizde macOS'in en son sürümünün veya iTunes'un en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
- Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın, ardından şu adımları izleyerek aygıtınızı kurtarma moduna alın:
- Geri Yükle seçeneği göründüğünde bu seçeneği tıklayın.

Telefonun ekranı neden kendi kendine açılıyor?

Telefonun ekranı neden kendi kendine açılıyor?
Özelliğin etkin olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar bölümünde Cihazı uyandır veya Ele alarak uyandırma araması yapın. Cihazı uyandır veya Ele alarak uyandırma etkinse telefonunuzu ekran kapalıyken elinize aldığınızda ekran otomatik olarak açılacaktır. Gerekli değilse özelliği devre dışı bırakın.

Sürekli açılıp kapanan telefon nasıl açılır?

Sürekli açılıp kapanan telefon nasıl açılır?
Eğer telefon sürekli yeniden başlatmaya devam ederse, bu durumda cihazınızı güvenli mod üzerinden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ardından sıfırlama gerçekleştirerek akıllı telefonunuzun yazılımını fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.

iPhone şarjı varken neden kapanıyor?

Sorun Yazılımdan Kaynaklanıyor Olabilir iPhone'unuzun yazılımı yani iOS, cihazınızda kalan pil ömrünü izlemekle görevlidir. Yazılım pille doğru şekilde iletişim kurmuyorsa, pil ömrünü doğru göstermez. Kısaca iPhone'unuzun şarjı var gibi görünür ancak aslında şarjınız bitmiştir ve telefonunuz bu nedenle kapanıyordur.

iPhone telefonunuzun sürekli kapanıp açılmasının birkaç farklı sebebi olabilir. Bunlardan biri, işletim sistemi problemleridir. Eğer hard reset işlemi sorunu çözmediyse ve cihazınız eski bir iOS sürümünü kullanıyorsa, en son iOS sürümüne güncellemeniz önerilir. iOS güncellemeleri genellikle cihazın performansını ve kararlılığını artırır.

iOS sürümünü değiştirmek istediğinizde belirli adımları takip edebilirsiniz. Örneğin, iOS 12'ye geçmek için iTunes'u açıp cihazınızı bağlayabilir, iPhone sekmesine tıklayıp Geri Yükle seçeneğini kullanarak iOS 12.4.1'i yükleyebilirsiniz. Benzer şekilde daha eski bir iOS sürümüne dönmek isterseniz Ayarlar menüsünden Tüm İçeriği ve Ayarları Silerek ve ardından Geri Yükle butonuna tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonunuzun sürekli kapanma sebeplerinden biri de güçsüz kalmaktır. Eğer telefonunuz gerekli sinyalleri alamaz veya veri akışını sağlayamazsa, bu durum cihazın düzgün çalışmasını engelleyebilir ve kapanmasına neden olabilir. Ayrıca, iPhone'unuzun şarjı var gibi görünüp aslında şarjının bitmiş olması da telefonunuzun neden kapanabileceği bir başka sebep olabilir.

Son olarak, telefonunuz sürekli açılıp kapanıyorsa güvenli moda geçiş yaparak ve ardından cihazınızı sıfırlayarak yazılımı fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz. Bu da sorunun çözümüne yardımcı olabilir.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Tokalasmak neden haram?

Feribotta nerede oturmali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt