- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
iPhone mesaj neden gelmiyor?
Bu, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir: Mesajı gönderdiğiniz kişinin bir Apple aygıtı yok. Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage kapalı. Aygıtınızda iMessage'ın açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Mesajlar > iMessage'a gidin.
iPhone mesaj iletim raporu nasıl alınır?
iPhone mesaj iletim raporu nasıl alınır?
Mesajlar > >Ayarlar > Gelişmiş> SMS İletim raporlarını al bölümüne gidin.
Operatör ayarları nasıl güncellenir?
Operatör ayarları nasıl güncellenir?
Yükleme bildirimini kapatırsanız aşağıdaki adımları izleyerek operatör ayarlarını elle güncelleyebilirsiniz:
- Aygıtınızın Wi-Fi ağına veya hücresel ağa bağlı olduğundan emin olun.
- Ayarlar > Genel > Hakkında'ya dokunun.
- Operatör güncellemenizi yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
Telefonuma mesaj gelmiyor neden?
Operatörünüzün SMS, MMS veya RCS mesajlarını desteklediğinden emin olun. Mesaj göndermek/almak için yeterli miktar bulunup bulunmadığını anlamak üzere planınızı veya kredi bakiyenizi kontrol edin. Sinyaliniz olup olmadığını kontrol edin. Uçak modunun etkin olup olmadığını kontrol edin.
iPhone SMS'in gittiğini nasıl anlarız?
iPhone SMS'in gittiğini nasıl anlarız?
Önce ayarlara girin. Ardından mesajlar uygulamasını bulun ve içine girin. İçeri girdiğiniz zaman "okundu bilgisi gönder" ayarı karşınıza gelecek. Bu ayarı aktif ettiğiniz zaman mesajı okuduğunuza dair bilgi karşı tarafa verilecektir.
Mesaj iletim raporu nasıl açılır?
Mesaj iletim raporu nasıl açılır?
1 Menü simgesine dokunarak Mesajlar bölümüne giriş sağlayalım. 2 Sağ üst köşede bulunan Üç nokta simgesine dokunarak Ayarlar bölümüne giriş sağlayın. 3 Diğer ayarlar seçeneğine dokunun. 4 Metin mesajları bölümüne giriş sağladıktan sonra Teslim edildiğinde göster seçeneğini aktif hale getirin.
Operatör ayarı nasıl yapılır?
Operatör Ayarları güncellemesi olup olmadığını kontrol edin Aygıtınızın Wi-Fi ağına veya hücresel ağa bağlı olduğundan emin olun. Ayarlar > Genel > Hakkında'ya dokunun. Kullanılabilir bir güncelleme varsa operatör ayarlarınızı güncelleme seçeneğini görürsünüz.
iPhone yankı mesaj nasıl gönderilir?
iPhone yankı mesaj nasıl gönderilir?
Efekt içeren bir mesaj gönderme
- Mesajlar uygulamasını açın ve yeni bir mesaj başlatmak için Oluştur düğmesine dokunun. İsterseniz mevcut bir yazışmaya da gidebilirsiniz.
- Mesajınızı yazın veya fotoğraf ekleyin ve Gönder düğmesini. basılı tutun.
- Balon efektlerini önizlemek için gri noktaya. dokunun.
- Gönder düğmesine.