- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
iPhone klasörler nerede?
İlk olarak, iPhone veya iPad'inizde Dosyalar uygulamasını bulun. Bunu yapmanın en hızlı yolu Spotlight Aramasıdır. Ana ekranın ortasından bir parmağınızı aşağı doğru kaydırın ve ardından "Dosyalar" yazın. Arama sonuçlarında "Dosyalar"a dokunun.
Indirilenler nasıl bulunur?
Dosyaları bulma ve açma
- Telefonunuzun Dosyalar uygulamasını açın. Uygulamalarınızı nerede bulacağınızı öğrenin.
- İndirdiğiniz dosyalar gösterilir. Diğer dosyaları bulmak için Menü'ye. dokunun. Ad, tarih, tür veya boyuta göre sıralamak için Diğer Sıralama ölçütü'ne dokunun. "
- Bir dosyayı açmak için ilgili dosyaya dokunun.
Indirilenler nasıl silinir?
Dosya silme
- Ekranınızın köşesinde Başlatıcı Yukarı oku seçin.
- Dosyalar'ı açın.
- Silmek istediğiniz dosya veya klasörü seçin. Not: İndirilenler klasöründeki dosyaları silebilirsiniz, ancak İndirilenler klasörünüzden dosya silme işlemi kalıcıdır.
- Sil. Sil'i seçin.
iPhone klasör nasıl oluşturulur?
Şunları yapın:
- Klasör oluşturmak için bir uygulamayı başka bir uygulamanın üzerine sürükleyin.
- Klasörü yeniden adlandırmak için ad alanına veya Kapat düğmesine dokunun ve yeni adı girin.
- Uygulamaları klasöre sürükleyin. Klasörlerde birden fazla sayfa olabilir.
iPhone indirilen fotoğraflar nerede?
– Ana ekrandan Fotoğraflar gidin. iPhone'unuz veya iPad'iniz indirilen fotoğrafları görmek için altta iPhone / iPad / iPod Touch sekmesini seçin. – Galeri'de (yerel uygulaması). – Ana ekrandan Fotoğraflar gidin. Android cihazınıza indirilen fotoğrafları görmek için altındaki Yerel sekmesini seçin.
Indirilen dosyaları nerede bulabilirim?
Bilgisayarınızda indirilenleri bulmak için:
- Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın.
- Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin.
Telefonda silinmeyen dosyalar nasıl silinir?
Android gereksiz dosyaları silme işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: Cihazınızdan Google Files'ı açın.
- Adım #2: Sol alt köşede göreceğiniz Temizle butonuna dokunun.
- Adım #3: Gereksiz Dosyalar sekmesini onaylayın.
- Adım #4: Gereksiz Dosyaları Göster butonuna dokunun.
- Adım #5: Silmek istediğiniz tüm dosya ve uygulamaları seçin.
Cep telefonunda indirilenler nasıl silinir?
Telefonunuzda Chrome'u açın. 2. Üstteki üç nokta simgesine dokunun ve İndirilenler'i seçin. 3. Silmek istediğiniz dosyanın yanındaki üç nokta simgesine basın ve menüden Sil'i seçin.
Dosya silme işlemi nasıl yapılır?
Dosya Gezgini'ni kullanarak dosya silme
- Dosya Gezgini penceresini açın. İpucu: Dosya Gezgini'ne erişim için hızlı bir yol, Windows Tuşu + E. tuşlarınabasın.
- Silmek istediğiniz dosyayı bulun.
- Dosyayı seçin ve Delete tuşuna basın veya şeridin Giriş sekmesinde Sil'e tıklayın.
Telefondan klasör nasıl yapılır?
Klasör oluşturma
- Android telefon veya tabletinizde Google Drive uygulamasını açın.
- Sağ alttaki Ekle simgesine. dokunun.
- Klasör'e dokunun.
- Klasöre ad verin.
- Oluştur'a dokunun.