Editör
Efsanevi Üye
iPhone hafıza doldu ne yapmalıyım?
iPhone Hafıza Dolu Uyarısı Nasıl Çözülür?
- 'Mesajları Tut' Seçeneğine Göz Atın.
- Fotoğraf Yayınım Özelliğini Kapatın.
- Dinlediğiniz Podcast'leri Silin.
- Sadece HDR Fotoğrafları Saklayın.
- Sesli Mesajlarınızı Silin.
- Instagram'ın Orijinal Resimleri Kaydetmesini Kapatın.
- Kullanılmayan Uygulamaları Silin.
- Safari Önbelliğini Temizleyin.
iPhone belgeler ve veriler nasıl silinir?
iPhone belgeler ve veriler nasıl silinir?
Bölüm 2: "Belgeler ve Veri" klasörü üzerinden iPhone'daki Belgeleri ve Verileri Sil. Başlatmak Ayarlar gri bir arka plan üzerinde bir dişli simgesi olan iPhone, ana ekranda app. Bundan sonra dokunabilirsiniz genel seçeneği. Genel klasörde "Saklama ve iCloud" seçeneğini gördüğünüzde, Belgeleri ve Verileri sil.
iPhone'da silinen fotolar geri getirilir mi?
Fotoğraflarınız Son Silinenler klasöründen da silinmişse, yedekleme uygulamalarından geri yükleyerek fotoğraflarınızı geri alabilirsiniz. Bu yaklaşımın dezavantajı, silinen tüm dosyalarınızın – uygulamalar, veriler, metin mesajları vb. – yapmak istemeyebileceğiniz tüm herşeyin iCloud Drive'dan kurtarılmasıdır.
iCloud silinen fotoğrafları Yedekler mi?
iCloud silinen fotoğrafları Yedekler mi?
iCloud, sizin bulut hafızanızdır. Yani cihazdaki fiziksel öğeleri silerseniz orada yedekleri kalır. iCloud'a giriş yaparak tekrar geri indirebilirsiniz. Fakat iCloud'un bir kapasite sınırı var. O yüzden resimleri bilgisayara yedek olarak alırsanız daha çok fotoyu indirip yedekleyebilirsiniz.
iPhone saklama alanı dolu uyarısı nasıl gider?
iOS 10.3 ve üstü işletim sistemlerinde: 1- Ayarlar > iCloud'a girin ve ardından iCloud Depolama Alanı'na girin. 2- Depolamayı Yönet'e tıklayın ve iCloud Fotoğraf Arşivi'ne tıklayın. Devre Dışı Bırak ve Sil'e dokunun.
iPhone RAM temizleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Cihazın güç düğmesine basılı tutun.
- Adım #2: "Kapatmak için kaydır" yazısı gelince güç düğmesine basmayı bırakın.
- Adım #3: Ana ekran düğmesine basılı tutun.
- Adım #4: Ana ekran açılınca düğmeye basmayı bırakın.
- Adım #5: iPhone RAM temizleme işlemi tamamlandı.
iPhone hafızası dolunca yavaşlar mı?
Aygıtınızın saklama alanını Ayarlar > Genel > [Aygıt] Saklama Alanı bölümünden kontrol edebilirsiniz. En iyi performans için en az 1 GB boş alan bulundurmaya çalışın. Kullanılabilir saklama alanınız sürekli olarak 1 GB'nin altındaysa iOS her defasında daha fazla içerik için yer açacağından aygıtınız yavaşlayabilir.