- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
iPhone dikkat farkındalığı özelliği nedir?
"Dikkat Farkındalığı" tarama işlemi sırasında, bir şekilde iPhone'a direkt olarak bakarak farkındalığınızı göstermeniz manasına gelmektedir. Bu şekilde başka biri siz uyurken yüzünü taratarak telefonunuzu açamaz.
iPhone sayfaları düzenle nasıl yapılır?
iOS 14 ve sonraki sürümlerde, iPhone'unuzdaki uygulamaları bulmanın ve düzenlemenin yeni yolları sunulur….Ana Ekranınızda sayfaları yeniden sıralama
- Ana Ekranınızda boş bir alanı basılı tutun.
- Ekranınızın alt tarafında yer alan noktalara dokunun.
- Yeniden sıralamak istediğiniz sayfayı sürükleyin.
- Bitti'ye dokunun.
iPhone telefon hafızası nasıl boşaltılır?
Telefonunuzdan ayarlar->genel->Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı->Alanı Yönet adımlarını izleyin. Burada uygulamalarınızın işgal ettiği alanları göreceksiniz. Temizlemek istediğiniz alanı sola doğru kaydırarak çıkan sil tuşuna basmanız yeterlidir.
iPhone 11 zil sesi neden kısılıyor?
Dostum ayarlardan FaceID ve Parola kısmına gel ve Dikkat Gerektiren Özellikler ayarını devre dışı bırak, sorunun çözülür.
iPhone çalarken ışık nasıl yanar?
iPhone'da uyarılar için LED ışığının yanıp sönmesini sağlama
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Ses/Görsel'e gidin, sonra Uyarılar için LED Flaş'ı açın.
- iPhone sessiz moddayken LED ışığının yanıp sönmesini engellemek için Sessizken Yanıp Sönsün'ü kapatın.
iPhone 7 yavaşladı mı?
Yapılan testlerde ise herhangi bir yavaşlama görülmezken, çok yakın rakamlar söz konusu. Son güncelleme sonrası iPhone'lar çok yavaşladı! Benzer durum iPhone 7 modelinde de geçerli.
Klasör nasıl yapılır iPhone?
Klasör yaratma
- Ana Ekran arka planına dokunup uygulamalar titremeye başlayana dek basılı tutun.
- Klasör yaratmak için bir uygulamayı başka bir uygulamanın üzerine sürükleyin.
- Diğer uygulamaları bu klasöre sürükleyin.
- Klasörün adını değiştirmek için klasörü basılı tutun, Adını Değiştir'e dokunun, sonra yeni bir ad girin.
iPhone ram temizleme nasıl yapılır?
iPhone RAM temizleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Cihazın güç düğmesine basılı tutun.
- Adım #2: "Kapatmak için kaydır" yazısı gelince güç düğmesine basmayı bırakın.
- Adım #3: Ana ekran düğmesine basılı tutun.
- Adım #4: Ana ekran açılınca düğmeye basmayı bırakın.
- Adım #5: iPhone RAM temizleme işlemi tamamlandı.