S
SoruCevap
İphone 6 kapalıyken nasıl sıfırlanır? İphone 6 modelinde fabrika ayarlarına dönmek için belirlenen adımları takip etmeniz gerekmektedir. Öncelikle, güç düğmesini ve ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun. Ardından, Apple logosu görüneceğinde güç düğmesini bırakın ancak ses kısma düğmesini basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu ekranı göründüğünde ses kısma düğmesini de bırakabilirsiniz. Son olarak, iTunes ile bağlantı kurup cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem sırasında cihazınızdaki tüm verilerin silineceğini unutmayın.
İçindekiler
İphone 6'nızı sıfırlamak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone'unuzun güç tuşunu basılı tutun.
2. Adım: Güç tuşunu basılı tutarken aynı anda "Ana Ekran" tuşuna (home tuşu) da basılı tutun.
3. Adım: Güç tuşunu ve ana ekran tuşunu 10 saniye boyunca basılı tutun.
4. Adım: 10 saniye sonra güç tuşunu bırakın, ancak ana ekran tuşunu basılı tutmaya devam edin.
5. Adım: Ana ekran tuşunu yaklaşık 5-10 saniye daha basılı tutun.
6. Adım: Ekran beyazladığında ve Apple logosu göründüğünde ana ekran tuşunu da bırakabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek İphone 6'nızı kapalıyken sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi tamamlandığında telefonunuz fabrika ayarlarına dönecektir ve tüm verileriniz silinecektir. Bu nedenle, sıfırlama işleminden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Ayrıca, sıfırlama işlemi biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olmanız önemlidir.
İphone 6'nızı sıfırladıktan sonra, yeniden kurulum yaparak cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Yeni bir Apple Kimliği oluşturabilir veya mevcut bir Apple Kimliği kullanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda, İphone 6'nızın ayarlar menüsünden Wi-Fi bağlantısı kurabilir, uygulamaları indirebilir ve cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz.
iPhone 6 sıfırlama işlemi için Güç ve Ana Ekran düğmelerini aynı anda basılı tutun.
Ses kısma tuşuna basılı tutarken Güç düğmesini bırakın ve iTunes logosunu görünceye kadar bekleyin.
Telefonunuzu iTunes'a bağlayarak sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.
Telefonunuzun bataryası tamamen bitmişse şarj ettikten sonra sıfırlama yapabilirsiniz.
Sıfırlama işlemi tamamlandığında telefonunuz fabrika ayarlarına dönecektir.
İçindekiler
İphone 6 Kapalıyken Nasıl Sıfırlanır?
İphone 6'nızı sıfırlamak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone'unuzun güç tuşunu basılı tutun.
2. Adım: Güç tuşunu basılı tutarken aynı anda "Ana Ekran" tuşuna (home tuşu) da basılı tutun.
3. Adım: Güç tuşunu ve ana ekran tuşunu 10 saniye boyunca basılı tutun.
4. Adım: 10 saniye sonra güç tuşunu bırakın, ancak ana ekran tuşunu basılı tutmaya devam edin.
5. Adım: Ana ekran tuşunu yaklaşık 5-10 saniye daha basılı tutun.
6. Adım: Ekran beyazladığında ve Apple logosu göründüğünde ana ekran tuşunu da bırakabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek İphone 6'nızı kapalıyken sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi tamamlandığında telefonunuz fabrika ayarlarına dönecektir ve tüm verileriniz silinecektir. Bu nedenle, sıfırlama işleminden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Ayrıca, sıfırlama işlemi biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olmanız önemlidir.
İphone 6'nızı sıfırladıktan sonra, yeniden kurulum yaparak cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Yeni bir Apple Kimliği oluşturabilir veya mevcut bir Apple Kimliği kullanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda, İphone 6'nızın ayarlar menüsünden Wi-Fi bağlantısı kurabilir, uygulamaları indirebilir ve cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz.
İphone 6 Kapalıyken Nasıl Sıfırlanır?
| iPhone 6 kapalıyken nasıl sıfırlanır? |
| 1. Telefonu kapatmak için Güç düğmesini uzun süre basılı tutun. |
| 2. Açılış ekranında Apple logosunu görünce Güç düğmesini bırakın. |
| 3. Sıfırlama işlemi yapabilmek için "Sıfırla" seçeneğini seçin. |
| 4. Tüm verilerin silineceğini onaylamak için "Tümünü Sil" seçeneğini seçin. |
| 5. Sıfırlama işlemi tamamlandığında telefon yeniden başlayacak. |
iPhone 6 sıfırlama işlemi için Güç ve Ana Ekran düğmelerini aynı anda basılı tutun.
Ses kısma tuşuna basılı tutarken Güç düğmesini bırakın ve iTunes logosunu görünceye kadar bekleyin.
Telefonunuzu iTunes'a bağlayarak sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.
Telefonunuzun bataryası tamamen bitmişse şarj ettikten sonra sıfırlama yapabilirsiniz.
Sıfırlama işlemi tamamlandığında telefonunuz fabrika ayarlarına dönecektir.