S
SoruCevap
İphone 6 Kaç Lira Eder? sorusu, teknoloji severlerin sıkça sorduğu bir sorudur. İphone 6, Apple firmasının ürettiği bir akıllı telefondur. İphone 6 fiyatları, modelin özelliklerine göre değişiklik gösterir. İşlemci hızı, kamera özellikleri, depolama kapasitesi gibi faktörler fiyatları etkiler. İphone 6'nın en düşük fiyatı yaklaşık 1500 TL iken, en yüksek fiyatı 4000 TL'ye kadar çıkabilir. İphone 6 fiyat aralıkları, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre değişir. İphone 6, özellikleri ve kullanım kolaylığı ile teknoloji tutkunlarının favori cihazlarından biridir.
İçindekiler
İPhone 6'nın fiyatı, modeline, depolama alanına ve satıcısına göre değişebilir. İkinci el olarak satın almak isterseniz, fiyat daha düşük olabilir. Ancak, yeni bir iPhone 6 satın almak istiyorsanız, fiyatlar genellikle 2000 TL ila 3000 TL arasında değişmektedir. Bazı satıcılar, ödeme seçeneğine göre fiyatları farklılaştırabilirler. Satın almadan önce, ürünün garanti durumunu ve satıcının itibarını kontrol etmek önemlidir.
İPhone 6, 4.7 inç Retina ekranı, A8 çipseti, 8 MP arka kamera, 1.2 MP ön kamera, Touch ID parmak izi okuyucu ve iOS işletim sistemi gibi birçok özellik sunar. Ayrıca, 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri mevcuttur. Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve GPS gibi bağlantı seçenekleri de vardır.
İPhone 6, uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle mevcuttur. Renk seçenekleri, satıcısına veya modeline göre değişebilir.
İPhone 6, 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle mevcuttur.
İPhone 6'nın bataryası, 1810 mAh kapasiteye sahiptir.
İPhone 6, iOS işletim sistemiyle çalışır. İOS işletim sistemi, Apple'ın kendi geliştirdiği bir işletim sistemidir.
İPhone 6, 4.7 inç ekran boyutuna sahiptir.
İPhone 6, 8 megapiksel arka kamera ve 1.2 megapiksel ön kamera ile gelir.
İPhone 6, Apple A8 çipsetiyle çalışır. A8 çipseti, daha iyi performans ve daha düşük güç tüketimi sağlar.
İPhone 6, Eylül 2014'te piyasaya sürüldü.
İPhone 6, su geçirmez değildir. Ancak, bazı suya dayanıklı kılıflarla korunabilir.
İPhone 6, 1 GB RAM'e sahiptir.
İPhone 6, Apple şirketinden çıktı.
İPhone 6, Touch ID parmak izi okuyucu, jiroskop, ivmeölçer, yakınlık sensörü ve ortam ışığı sensörü gibi birçok sensör kullanır.
İPhone 6, 138.1 x 67 x 6.9 mm boyutlarına sahiptir.
İPhone 6, 3.5 mm kulaklık girişini kullanır.
İPhone 6, IPS LCD ekran teknolojisini kullanır.
İPhone 6, 129 gram ağırlığındadır.
iPhone 6 cihazları, 4.7 inç ekran boyutuna sahiptir.
iPhone 6 kamerası, 8 megapiksel çözünürlükte ve otomatik odaklama özelliğine sahiptir.
iPhone 6 modelleri, ekranı koruyan cam film veya kılıflarla daha uzun ömürlü olabilir.
iPhone 6 cihazları, Apple Store veya Google Play Store üzerinden birçok uygulama indirilebilir.
iPhone 6 cihazlarında parmak izi tarayıcısı özelliği bulunur.
İçindekiler
iPhone 6 Kaç Lira Eder?
İPhone 6'nın fiyatı, modeline, depolama alanına ve satıcısına göre değişebilir. İkinci el olarak satın almak isterseniz, fiyat daha düşük olabilir. Ancak, yeni bir iPhone 6 satın almak istiyorsanız, fiyatlar genellikle 2000 TL ila 3000 TL arasında değişmektedir. Bazı satıcılar, ödeme seçeneğine göre fiyatları farklılaştırabilirler. Satın almadan önce, ürünün garanti durumunu ve satıcının itibarını kontrol etmek önemlidir.
iPhone 6 Özellikleri Nelerdir?
İPhone 6, 4.7 inç Retina ekranı, A8 çipseti, 8 MP arka kamera, 1.2 MP ön kamera, Touch ID parmak izi okuyucu ve iOS işletim sistemi gibi birçok özellik sunar. Ayrıca, 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri mevcuttur. Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve GPS gibi bağlantı seçenekleri de vardır.
iPhone 6 Hangi Renklerde Mevcut?
İPhone 6, uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle mevcuttur. Renk seçenekleri, satıcısına veya modeline göre değişebilir.
iPhone 6 Kaç GB?
İPhone 6, 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle mevcuttur.
iPhone 6 Bataryası Kaç Mah?
iPhone 6 Hangi İşletim Sistemiyle Çalışır?
İPhone 6, iOS işletim sistemiyle çalışır. İOS işletim sistemi, Apple'ın kendi geliştirdiği bir işletim sistemidir.
iPhone 6'nın Ekran Boyutu Kaç İnç?
İPhone 6, 4.7 inç ekran boyutuna sahiptir.
iPhone 6 Kaç Megapiksel?
İPhone 6, 8 megapiksel arka kamera ve 1.2 megapiksel ön kamera ile gelir.
iPhone 6 Hangi İşlemciyle Çalışır?
İPhone 6, Apple A8 çipsetiyle çalışır. A8 çipseti, daha iyi performans ve daha düşük güç tüketimi sağlar.
iPhone 6 Hangi Yıl Çıktı?
İPhone 6, Eylül 2014'te piyasaya sürüldü.
iPhone 6 Su Geçirmez mi?
İPhone 6, su geçirmez değildir. Ancak, bazı suya dayanıklı kılıflarla korunabilir.
iPhone 6'nın RAM'i Kaç GB?
İPhone 6, 1 GB RAM'e sahiptir.
iPhone 6 Hangi Şirketten Çıktı?
İPhone 6, Apple şirketinden çıktı.
iPhone 6 Hangi Sensörleri Kullanır?
İPhone 6, Touch ID parmak izi okuyucu, jiroskop, ivmeölçer, yakınlık sensörü ve ortam ışığı sensörü gibi birçok sensör kullanır.
iPhone 6'nın Boyutları Nelerdir?
İPhone 6, 138.1 x 67 x 6.9 mm boyutlarına sahiptir.
iPhone 6 Hangi Kulaklık Girişini Kullanır?
İPhone 6, 3.5 mm kulaklık girişini kullanır.
iPhone 6 Hangi Batarya Kapasitesine Sahip?
iPhone 6'nın Ekran Teknolojisi Nedir?
İPhone 6, IPS LCD ekran teknolojisini kullanır.
iPhone 6'nın Ağırlığı Ne Kadar?
İPhone 6, 129 gram ağırlığındadır.
İphone 6 Kaç Lira Eder?
| iPhone 6 fiyatları mağazalarda ve internet sitelerinde değişebilir. |
| iPhone 6 satın almadan önce farklı mağazaların fiyatlarını karşılaştırın. |
| iPhone 6 modelleri arasında depolama alanı ve renk seçenekleri farklılık gösterir. |
| iPhone 6 batarya ömrü, kullanım alışkanlıklarınıza göre değişiklik gösterebilir. |
| iPhone 6 cihazlarından en son iOS sürümüne güncelleme yapabilirsiniz. |
iPhone 6 cihazları, 4.7 inç ekran boyutuna sahiptir.
iPhone 6 kamerası, 8 megapiksel çözünürlükte ve otomatik odaklama özelliğine sahiptir.
iPhone 6 modelleri, ekranı koruyan cam film veya kılıflarla daha uzun ömürlü olabilir.
iPhone 6 cihazları, Apple Store veya Google Play Store üzerinden birçok uygulama indirilebilir.
iPhone 6 cihazlarında parmak izi tarayıcısı özelliği bulunur.