Son Konular

İphone 4 S Kaç Cm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

İphone 4 S Kaç Cm? İphone 4 S'nin boyutu hakkında merak edilen bir sorudur. İphone 4 S'nin ölçüleri 11.5 cm uzunluğunda, 5.9 cm genişliğinde ve 0.9 cm kalınlığındadır. Bu boyutlar, İphone 4 S'nin taşınabilirliğini ve kullanım kolaylığını sağlar. İnce tasarımıyla elinize rahatça sığar ve her yerde kullanabilirsiniz. İphone 4 S'nin kompakt boyutları, kullanıcıların istedikleri yerde telefonlarını kullanmalarını sağlar. Ayrıca, İphone 4 S'nin 3.5 inçlik ekranı da kullanıcılarına keyifli bir deneyim sunar. İphone 4 S, ergonomik tasarımı ve ideal boyutlarıyla kullanıcıların beklentilerini karşılar.
İçindekiler

İphone 4 S Kaç Cm?

İphone 4S'nin boyutları, 11.5 cm uzunluğunda, 5.86 cm genişliğinde ve 0.93 cm kalınlığındadır. Bu boyutlar, telefonun tamamını kapsamaktadır ve kullanıcıların taşınabilirliği ve kullanım kolaylığı açısından önemlidir.

İphone 4S'nin Ekran Boyutu Kaç İnç?

İphone 4S'nin ekran boyutu 3.5 inçtir. Bu boyut, telefonun kullanıcıya sunulan görüntü alanını belirler ve kullanıcıların içerikleri daha rahat bir şekilde görüntülemesini sağlar.

İphone 4S'nin Ağırlığı Ne Kadar?

İphone 4S'nin ağırlığı 140 gramdır. Bu, telefonun kullanıcılar tarafından taşınması ve kullanılması sırasında rahatlık sağlar.

İphone 4S Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor?

İphone 4S, iOS işletim sistemi kullanmaktadır. Bu işletim sistemi, Apple tarafından geliştirilen ve İphone kullanıcılarına özel olarak tasarlanmış bir işletim sistemidir.

İphone 4S'nin Pil Ömrü Ne Kadar?

İphone 4S'nin pil ömrü, kullanım şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ortalama olarak, telefonun konuşma süresi 8 saat, internet kullanma süresi 6 saat, video oynatma süresi 10 saat ve müzik dinleme süresi 40 saattir.

İphone 4S'nin Depolama Kapasitesi Ne Kadar?

İphone 4S'nin depolama kapasitesi, 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere farklı seçenekler sunmaktadır. Bu kapasiteler, kullanıcıların fotoğraf, video, uygulama ve diğer verilerini depolaması için yeterli alan sağlar.

İphone 4S'nin Kamerası Kaç Megapiksel?

İphone 4S'nin kamerası 8 megapikseldir. Bu, kullanıcıların yüksek kalitede fotoğraf ve video çekmesini sağlar.

İphone 4S'nin İşlemcisi Hangi Modeldir?

İphone 4S'nin işlemcisi Apple A5 çipidir. Bu çip, daha hızlı ve daha verimli bir performans sunar.

İphone 4S'nin RAM Kapasitesi Ne Kadar?

İphone 4S'nin RAM kapasitesi 512 MB'dır. Bu, telefonun hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmasını sağlar.

İphone 4S'nin İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?

Evet, İphone 4S'nin işletim sistemi güncellenebilir. Apple, düzenli olarak yeni işletim sistemi güncellemeleri yayınlamakta ve kullanıcıların telefonlarını en son sürüme güncellemelerini önermektedir.

İphone 4S'nin Şarj Girişi Hangi Tip?

İphone 4S'nin şarj girişi, Apple'ın eski nesil cihazlarında kullanılan 30 pinli şarj konektörüdür. Bu konektör, telefonun şarj edilmesi ve veri aktarımı için kullanılır.

İphone 4S'nin SIM Kart Tipi Nedir?

İphone 4S'nin SIM kart tipi micro SIM karttır. Bu tip SIM kartlar, daha küçük boyutlarıyla daha yeni nesil cihazlarda kullanılmaktadır.

İphone 4S'nin Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?

İphone 4S'nin ekran çözünürlüğü 960 x 640 pikseldir. Bu çözünürlük, kullanıcılara yüksek kalitede görüntü deneyimi sunar.

İphone 4S'nin Wi-Fi Desteği Var mı?

Evet, İphone 4S Wi-Fi desteği sunmaktadır. Kullanıcılar, Wi-Fi ağlarına bağlanarak internete erişebilir ve veri kullanımını azaltabilir.

İphone 4S'nin Bluetooth Özelliği Var mı?

Evet, İphone 4S Bluetooth özelliği bulunmaktadır. Kullanıcılar, Bluetooth üzerinden diğer cihazlarla kablosuz olarak bağlantı kurabilir ve dosya paylaşımı yapabilir.

İphone 4S'nin GPS Özelliği Var mı?

Evet, İphone 4S GPS özelliği bulunmaktadır. Bu özellik, kullanıcının konumunu belirlemesine ve navigasyon uygulamalarını kullanmasına olanak tanır.

İphone 4S Hangi Renk Seçenekleriyle Sunuluyor?

İphone 4S, beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulmaktadır. Kullanıcılar, tercihlerine göre bu renklerden birini seçebilir.

İphone 4S'nin Fiyatı Ne Kadar?

İphone 4S'nin fiyatı, zamanla değişebilen bir faktördür. İkinci el veya yeni olarak satın alınan telefonlar için farklı fiyat aralıkları bulunmaktadır. En güncel fiyat bilgileri için Apple'ın resmi web sitesini veya yetkili satıcıları kontrol edebilirsiniz.

İphone 4S Hangi Yıl Çıktı?

İphone 4S, 2011 yılında piyasaya sürüldü. Bu model, İphone 4'ün geliştirilmiş bir versiyonudur ve daha fazla özellik ve performans sunmaktadır.

İphone 4 S Kaç Cm?

iPhone 4S 9.3 cm uzunluğunda bir akıllı telefondur.
iPhone 4S 5.7 cm genişliğindedir.
iPhone 4S 0.9 cm kalınlığındadır.
iPhone 4S 140 gram ağırlığındadır.
iPhone 4S 3.5 inçlik bir ekran boyutuna sahiptir.

iPhone 4S, 960×640 piksel çözünürlüğe sahip bir Retina ekran kullanır.
iPhone 4S, 8 megapiksel kamera ve 1080p video kaydı yapabilme özelliğine sahiptir.
iPhone 4S, Apple'ın A5 çift çekirdekli işlemcisini kullanır.
iPhone 4S, Siri adlı sesli asistan özelliğine sahiptir.
iPhone 4S, 16GB, 32GB ve 64GB olmak üzere farklı depolama seçenekleri sunar.

T

Tarık Akan Kaç Tane Çocuğu Var?

T

Kükürt Zararlı Mıdır Nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri