- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
iPhone 13 Pro Max Siri nasıl açılır?
"Hey Siri" özelliğinin açık olup olmadığını kontrol edin
- Ayarlar'a gidin.
- Siri ve Arama'ya dokunun.
- Burada aşağıdaki ayarların açık olduğundan emin olun: "Hey Siri"yi Dinle. Kilitliyken Siri'ye İzin Ver.
iPhone Siri küser mi?
Siri'yi küstürmeye çalışmayın. Apple, Siri'nin kullanıcıya küstüğünü ve ona güzel şeyler söyleyerek onun kalbini kazanabileceğini söylemiştir. Gerçekten de kullanıcı Siri'ye güzel şeyler söylediğinde Siri çalışmaya başlamıştır.
iPhone ekran seslendirme nasıl yapılır?
Ekranı Seslendir ve Seçimi Seslendir için bir ses seçin
- Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin ve Seslendirilen İçerik'e dokunun.
- Seçimi Seslendir'i, Ekranı Seslendir'i veya her ikisini de etkinleştirin.
- Sesler'i seçin.
- Ekranı Seslendir ve Seçimi Seslendir'in kullanmasını istediğiniz sesi ve diyalekti seçin.
Siri neden sesimi algılamıyor?
Siri ne yaptıysam çalışmıyor mikrofon arızalı olabilir Siri sizi ön kamera mikrofonundan duymaktadır. Eğer ön kamera mikrofonu arızalı ise siri sizi duyamaz. Mikrofonun arızalı olduğundan emin olmak için ön kamerayı kullanarak video kaydı yapabilirsiniz. Eğer kayıtta ses yok ise mikrofon arızalıdır.
Siri yi seslendiren kim?
Türkçe Siri'yi seslendiren Yelda Uğurlu, radyocu ve seslendirme uzmanıdır. iPhone'lara iOS 8.3 güncellemesi ile gelen Türkçe Siri kısa sürede Türklerin ilgi odağı olmuştu. Yelda Uğurlu, Türkiye'nin en çok evlenme teklifi alan kadını oldu. Siri, Apple'ın iOS, watchOS ve tvOS işletim sistemlerinin bir parçasıdır.
iPhone Siri neden konuşmuyor?
Siri'yi sesiniz için yeniden eğitme Ayarlar > Siri ve Arama bölümüne gidin, "Hey Siri"yi Dinle seçeneğini kapatın, sonra "Hey Siri"yi Dinle seçeneğini yeniden açın. Siri erişilebilirlik ayarlarını değiştirmek için iPhone'da Siri ile erişilebilirlik özelliklerini kullanma konusuna bakın.
iPhone Sesle denetim nasıl açılır?
Sesle Denetim'i açma
- Ayarlar'a gidin ve Erişilebilirlik'i seçin.
- Sesle Denetim'i ve ardından Sesle Denetimi Ayarla'yı seçin. Arka planda bir indirme işlemi başlar.
Siri mikrofonu nerede?
Siri sizi ön kamera mikrofonundan duymaktadır. Eğer ön kamera mikrofonu arızalı ise siri sizi duyamaz. Mikrofonun arızalı olduğundan emin olmak için ön kamerayı kullanarak video kaydı yapabilirsiniz. Eğer kayıtta ses yok ise mikrofon arızalıdır.
Siriyi kim seslendiriyor 2021?
Türkçe Siri'ye Ses Veren Kadın: Yelda Uğurlu – Dailymotion Video.