- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
iPhone 11 büyüteç nasıl açılır?
Büyüteç'i açma
- iPhone veya iPad'inizde Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin.
- Büyüteç'e dokunun ve özelliği açın. Bu işlem Büyüteç'i bir erişilebilirlik kestirmesi olarak ekler.
iPhone kamera zoom nasıl yapılır?
iPhone kamera zoom nasıl yapılır?
iPhone'da gizli zoom özelliği nasıl açılır?
- Adım: Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Büyüteç bölümüne girin. Bu bölümden "Büyüteç" seçeneğini aktif hale getirin.
- Adım: Ana ekrana dönün. Ana ekrandayken üç defa üst üste ana ekran "home" tuşuna basın.
- Adım: Üç defa ana ekrana bastıktan sonra büyüteç devreye girecek.
iPhone ekran nasıl büyütülür?
iPhone ekran nasıl büyütülür?
Ana ekranınızdaki simgeler çok büyük olduğu için Ayarlar'a erişemiyorsanız görüntüyü küçültmek için ekrana üç parmağınızla çift dokunun. Büyütme özelliğini kapatmak için Ayarlar > Erişilebilirlik > Büyütme'ye gidip Büyütme'ye dokunun.
iPhone odağı takip et nedir?
iOS 15'te Sürüş Odağı, yola odaklanmanıza yardımcı olur. Sürüş Odağı'nı açtığınızda, kısa mesajlar ve diğer bildirimler sessize alınır veya sınırlandırılır. Sürüş Odağı ayarlandığında, Siri'den size gelen yanıtları okumasını isteyebilirsiniz. Böylece iPhone'unuza bakmanıza gerek kalmaz.
Apple kamera ayarları nasıl yapılır?
Apple kamera ayarları nasıl yapılır?
iPhone'da kamera ayarlarını kaydetme
- Ayarlar > Kamera > Ayarları Koru bölümüne gidin.
- Aşağıdakilerden herhangi birini açın: Kamera Modu: Kullandığınız son kamera modunu (Video veya Panorama gibi) kaydedin. Kamera modları arasında geçiş yapma konusuna bakın.
iPhone ekran ayarları nasıl yapılır?
iPhone ekran ayarları nasıl yapılır?
iPhone'da ekran parlaklığını ve rengi ayarlama
- Denetim Merkezi'ni açın, sonra. simgesini sürükleyin.
- Ayarlar > Ekran ve Parlaklık bölümüne gidin, sonra sürgüyü sürükleyin.
iPhone tek el modu nasıl açılır?
iPhone'u düşey yönde tek elinizle kullanırken ekranın üst yarısını alçaltmak ve böylece başparmağınızla daha kolay ulaşılabilir hâle getirmek için Ulaşılabilirlik'i kullanabilirsiniz. (iPhone SE (1. nesil) üzerinde desteklenmez). Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma bölümüne gidin, sonra Ulaşılabilirlik'i açın.
Bilgisayarda yazı küçültme nasıl yapılır?
Bilgisayarda yazı küçültme nasıl yapılır?
Windows 10'da metinlerin ve diğer nesnelerin boyutunu ayarlamak için Erişim kolaylığı görsel ayarlarını açın.
- Windows'da Erişim kolaylığı görsel ayarları öğesini aratın ve açın.
- Metin boyutunu büyütmek veya küçültmek için Metni büyüt seçeneğinin altındaki kaydırma çubuğunu kullanın ve ardından Uygula'ya tıklayın.
iPhone yeniden başlat nasıl yapılır?
iPhone yeniden başlat nasıl yapılır?
Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.