Editör
Efsanevi Üye
Ipek kime ait?
Koza Holding şirketlerinden İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA ve ÜRETİM A.Ş.; petrol, doğalgaz, kömür ve benzeri doğal enerji kaynaklarının yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarının da araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir enerji şirketidir.
Koza inşaat sahibi kim?
AKIN İPEK KİMDİR? 3 Mart 1963 Adana doğumlu olan Hamdi Akın İpek d. Ankara TED (Türk Eğitim Derneği)'den sonra İngiltere'de ekonomi, Hacettepe Üniversitesi'nde işletme eğitimi almıştır. Babası Ali İpek tarafından kurulan İpek Matbaacılık'ın ve Koza İpek Holding'in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
Ipeke ne iş yapar?
Ipeke ne iş yapar?
1985 yılında merkezi Adana'da olmak üzere kurulan şirketin başlıca faaliyet alanları; davetiye, kartvizit imalat, ithalat ve ihracatı, matbaa makine ve malzemeleri alım satımıdır. 2010 yılında şirket faaliyet alanına ham petrol ve doğalgaz arama üretim çalışmaları da eklenmiştir.
Koza Altın Mahkeme ne zaman?
Conversation. #kozal #kozaa mahkemesi 6 ağustos tarihinde yapılacak. Yatırımcı arkadaşlara duyrulur. ( akın ipek feto davası ) mahkeme süreci şirketler için çok önemli ve bu süreçten sonra yüksek temettü görebiliriz. Kasasında şuanda #kozal ın 2.8 milyar tl var.
Koza ne iş yapar?
Koza Madencilik, bakır, kurşun-çinko, demir v.b. metalik maden yataklarının araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile sürekli olarak gelişimi üzerine faaliyet gösteriyor.
Kozal Kasasinda ne kadar para var?
Kozal Kasasinda ne kadar para var?
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, madencilik, turizm, gıda ve enerji alanında faaliyet gösteren, aktif büyüklüğü 10 milyar TL'ye, özkaynakları 9 milyara yaklaşan Koza Holding'in kasasında 5 milyar TL nakdi olduğunu söyledi.
Koza Altın kimin elinde?
KOZA ALTIN ISLETMELERI A.S. KOZA-İPEK HOLDİNG A.Ş.
Yüksel Köroğlu Kimdir?
Taksici Yüksel Köroğlu, turistin aracında unuttuğu 20 bin liranın tek kuruşuna dokunmadı. Soluğu karakolda aldı. İnsanlığıyla herkesin takdirini kazandı. Büyük mutluluk yaşayan genç ise taksiciye 250 lira ödül verdi.
Koza Holding nereli?
Koza Holding nereli?
Aslen Kahramanmaraş'lıdır. Babası Ali İpek tarafından kurulan İpek Matbaacılık'ın ve Koza İpek Holding'in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
Ipek enerji ne is yapar?
Kozal davası ne oldu?
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesi (İstinaf), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı, eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 20 sanığa verilen cezaları hukuka uygun buldu.