Son Konular

İntizar Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İntizar Şarkısının Sozleri
İntizar Şarkı Sozleri
Sakın bir soz soyleme
Yuzume bakma sakın
Sesini duyan olur
Sana goz koyan olur
Duşmanımdır seni kim
Bulursa cana yakın
Annen bile okşasa
Benim bağrım kan olur
Dilerim tanrıdan ki
Sana acık kucaklar
Bir daha kapanmadan
Kara toprakla dolsun
Anmasınlar adını
Bensiz anan dudaklar
Sana benim gozumle
Bakan gozler kor olsun
Duşmanımdır seni kim
Bulursa cana yakın
Annen ile okşasa
benim bağrım kan olur
Kan tukursun adını
Bensiz anan dudaklar
Sana benim gozumle
Bakan gozler kor olsun

Merhaba! Paylaştığınız İntizar şarkısının sözleri oldukça duygulu ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda aşk, acı ve hüzün gibi yoğun duyguları hissedebiliyoruz. Şarkının anlatmak istediği duyguların etkileyiciliği, dinleyiciyi derinden etkileyecek cinsten. Şarkıdaki bu içten ve yoğun satırlar, dinleyenlerin ruh dünyasına dokunabilecek güce sahip.

"İntizar Şarkısı" adını taşıyan bu eser, sevdanın zorluklarını ve aşkın acılarını derin bir şekilde hissettiriyor. Sözlerindeki hüzünlü ve iç burkan atmosfer, şarkının dinleyiciye derin duygular yaşatabileceğini gösteriyor. Sanatçının seslendirdiği bu şarkının ruhunu anlamak ve etkisini hissetmek gerçekten büyüleyici olabilir.

Bu tür şarkılar insanın iç dünyasına dokunarak duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlar. Şarkının sözleri, melodisi ve yorumu bir araya geldiğinde dinleyiciye güçlü bir duygu akışı yaşatabilir. İntizar şarkısının sözleri, içinde yer alan acı dolu duygularla dinleyenlerde derin izler bırakabilir.

Şarkının genelinde aşkın ve hasretin acı dolu yüzünü anlatan sözler, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Sanatçının yürekten söylediği bu şarkı, birçok dinleyiciye kendilerini ifade etme ve duygularını anlama konusunda bir köprü olabilir. Şarkının derinliklerinde kaybolmak ve duygularıyla baş başa kalmak isteyenler için oldukça etkileyici bir eser olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Can Bonomo Ali Baba Sozleri

İsmail YK One Minute şarkısı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt