Editör
Efsanevi Üye
İnternet ebeveyn kontrolü nedir?
Ebeveyn Kontrolü, ağınızdaki istemciler için internet erişimini kısıtlamanın kolay ve etkili bir yoludur. Bu makalede, ebeveyn kontrolünün nasıl kurulacağını açıklayacağız. Güvenlik> Ebeveyn Kontrolü'ne gidin ve "etkinleştir" i seçin. Bu ebeveyn kontrolünü aktive eder.
Internete ebeveyn kilidi nasıl konulur?
Internete ebeveyn kilidi nasıl konulur?
Ebeveyn denetimlerini ayarlama
- Google Play uygulamasını
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Ayarlar Aile.
- Ebeveyn denetimleri'ni açın.
- Ebeveyn denetimlerini korumak için çocuğunuzun bilmediği bir PIN oluşturun.
- Filtrelemek istediğiniz içerik türünü seçin.
TP Link modem ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?
TP Link modem ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?
- 3. Advanced->Access Control menüsünü açarak Ebeveyn Kontrolünü etkin (Enable) hale getiriniz.
- All MAC Address In Current LAN (Mevcut yerel ağdaki tüm cihazların MAC adresleri) kısmını seçiniz ve kontrol edilecek çocuk cihazını belirleyiniz ya da kontrol edilecek cihazın adını ve MAC adresini manuel olarak giriniz.
Internet kısıtlaması nasıl yapılır?
Adım #3: Erişim Yönetimi > Filtre bölümünü açın. Adım #4: URL Filtre seçeneğine tıklayın. Adım #5: www.siteadı.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın ve Evet seçeneğine tıklayın. Adım #6: Dilediğiniz kadar siteyi bu şekilde engelleyebilirsiniz.
Internet Çoçuk kilidi nasıl kaldırılır?
Internet Çoçuk kilidi nasıl kaldırılır?
GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, Güvenli İnternet Hizmetini kullanmaktan vazgeçebilirsiniz. Hangi profilde olduğunuzu öğrenmek için SMS göndermeniz yeterli. GUVENLI SORGU yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, hangi profilde olduğunuzu sorgulayabilirsiniz.
Kısıtlanmış internet hizmeti nedir?
Kısıtlanmış internet hizmeti nedir?
İnternet kısıtlaması, internet kullanıcılarına belirli şartlar veya belirli zaman aralıklarında kontrollü ve güvenli olarak internet erişimi sağlanmasıdır.
Ebeveyn Koruması Nedir?
Aile Koruması Programı ve Aile Koruması Nasıl Kaldırılır. Aile Koruması, Microsoft Windows tarafından 2007 Yılında geliştirilen aile ebeveynlerinin çocuklarını zararlı internet sitelerinden ve bilgisayar kullanım şeklinden koruma amacıyla sunulan bir Windows yazılımıdır.
Güvenli İnternet nasıl devre dışı bırakılır?
Güvenli İnternet nasıl devre dışı bırakılır?
Güvenli Internet Servisini iptal etmek için "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e SMS gönderebilirsiniz.