- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Instagram grup hikayesi nasıl yapılır?
Instagram'da kullanıcıların yeni özelliği kullanması için öncelikle mesajlar bölümünden grup sohbeti oluşturması gerekiyor. Hikaye paylaşmak isteyen kullanıcılar bu gruptaki kişilerin görebileceği şekilde işlemi gerçekleştirebilir.
Story etiket grubu nedir?
Konum, bahsetme gibi diğer etiketleri hikayemize ekleyebildiğimiz açılır ekranda bulabileceğimiz ve hikayemize ekleyebileceğimiz sohbet etiketi sayesinde hikayemizi gören kişiler bu etikete tıklayarak sohbete katılabilecek. Ancak bu katılımlar içeriği, yani hikâyeyi paylaşan kişinin denetiminde olacak tabii ki.
Instagramda chat ne demek?
Paylaşım yaptıktan sonra gelen chat isteklerini görebilmeniz için ilgili hikayeyi açmalı ve üste kaydırarak yani tıpkı hikayeleri kimin gördüğünü vs. çeşitli bilgileri gördüğünüz hareketi yapmanız yeterli. Burada gelen istekler listeleniyor ve seçtiklerinizi kabul ederek chat i başlatabiliyorsunuz.
Instagram sohbeti sonlandırdı ne demek?
Adım #2: Sohbet ekranını açın. Adım #3: Sonlandırmak istediğiniz Instagram grup sohbetini açın. Adım #4: Ekranın üstündeki bilgi satırına dokunun. Adım #5: Açılan sayfanın en altındaki Sohbeti Sonlandır yazısına dokunun.
Instagramda sohbet nasıl yapılır?
INSTAGRAM'DA VİDEO SOHBET NASIL YAPILIR? Özelliği kullanmaya başlamak için Instagram uygulamasının sağ üstünde yer alan direkt mesaj kutusuna girin. Buradan istediğiniz kişiyi ya da dört kişiye kadar mesaj penceresini açın ve sağ üstteki kamera simgesine dokunun.
Instagram feet ne demek?
Yabancı bir kelime olması ile beraber feat bir kısaltmadır. İngilizce kökenli olması üzerinden bu kelimenin aslında, 'Featuring' olduğunu söylemek gerekir. Genelde şarkılara eşlik eden kişilerin isminin başında yer alır. Yani şarkıya o kişinin eşlik ettiğini ifade eden bir kısaltmadır.
İnstagram'ın yeni tema özelliği Facebook Messenger ve WhatsApp uygulamalarına bağlı olarak gelişmektedir. Bu özellikte sohbetlerin rengini değiştirmenin yanında, selfie çıkartmalarını da kullanabilmemiz için bizlere olanak tanıyor.
DM grubu nasıl açılır?
Grup kurmak için ana sayfada bulunan direkt mesaj kutusuna girilmelidir. Daha sonra artı işaretine basılarak yeni grup seçilmelidir. Daha sonra buradan katılımcıları ekleyerek grup aktif bir şekilde kurulabilir. Kurulan bu grup içerisinde eklenen herkes anlık olarak mesaj yazabilir.
Instagram mesaj kaydırma nasıl yapılır?
Bir konuşma seçin. Ardından, yanıtlamak istediğiniz mesajı bulun. Bir yanıt düğmesi görene kadar parmağınızı mesajın üzerinde kaydırın, ardından bırakın. Kendi mesajınıza cevap veriyorsanız, sola kaydırın.
Instada mesaja nasıl cevap verilir?
Yanıtlamak istediğiniz mesajı içeren bir konuşma bulun. Mesaja uzun dokunun, ardından metin giriş kutusunun üzerinde görünene kadar sağa kaydırın. Cevabınızı yazın. Yanıtladığınız mesaj, gönderdiğinizde mesajınıza eklenecektir.