Son Konular

Incesu okullar tatil mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

İncesu okullar tatil mi?

İNCESU'DA VE HACILAR'DA OKULLAR CUMA GÜNÜ DE TATİL EDİLDİ Kent Merkezinde ve ilçelerde 2 günden beri tatil edilen okullar tatil edilirken, kar yağışından dolayı İncesu ilçesinde okulların 1 gün daha tatil edildiği bildirildi.

Yahyalıda okullar tatil mi?

Yahyalıda okullar tatil mi?
Kar yağışı nedeniyle bugün birçok il ve ilçede okullar tatil edildi. Kayseri'de de bugün Yahyalı, Yeşilhisar, Pınarbaşı, Sarız ve Akkışla ilçelerinde tüm okullar, Bünyan'da ise taşımalı eğitim yapılan okullar bugün tatil edildi.

Okullar tatil Edildi mi?

Milli Eğitim Bakanı Özer'den 'Okullar tatil olacak mı? ' sorusuna yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin "Okullar tatil olacak mı?" sorusuna, "Okullar tatil olmayacak." diye yanıt verdi.

Hacılarda okullar tatil mi?

Hacılarda okullar tatil mi?
Kayseri Talas, Hacılar ve Akkışla'da okullar tatil edildi.

Kar tatili ne zaman?

İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından başlayan kar yağışı sebebiyle 18 Mart cuma günü okullar tatil edildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 18-20 Mart tarihlerinde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle okulların 18 Mart Cuma günü tatil edileceğini açıkladı.

11 Şubat Kayseri Okullar tatil mi?

11 Şubat Kayseri Okullar tatil mi?
Yapılan son dakika açıklamaya göre Konya, Ağrı ve Kayseri'de eğitim öğretime cuma günü için ara verildi. Hakkari'de de olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime yapılmayacak.

Kayseri 10 Şubat Perşembe Okullar tatil mi?

Açıklamada, "Yoğun kar yağışı ye buzlanma sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar nedeniyle ilimiz merkez ve merkeze bağlı okullarda 10 Şubat 2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" denildi.

Kar nedeniyle kayseride okullar tatil mi?

Kar nedeniyle kayseride okullar tatil mi?
5 Ocak Salı Yurdu etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle birçok il ve ilçede bugün de eğitim ve öğretime ara verildi.

Kar tatili ne zaman 2022?

Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası, Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışına neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde 18 Mart 2022 Cuma günü okullar tatil edildi. Başta İstanbul olmak üzere eğitime ara verilen illerde, memurlar da idari izinli sayılacak.

Merhaba! İncesu ilçesinde ve Hacılar'da okullar Cuma günü tatil edilmiş. Kar yağışı nedeniyle Yahyalı, Yeşilhisar, Pınarbaşı, Sarız ve Akkışla ilçelerinde tüm okullar tatil edilmiş. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Okullar tatil olacak mı?" sorusuna "Okullar tatil olmayacak." cevabını vermiş. Ayrıca Talas, Hacılar ve Akkışla'da da okullar tatil edilmiş. İstanbul'da ise Meteoroloji uyarıları sonucu 18 Mart Cuma günü okullar tatil edilmiş. 11 Şubat'ta Konya, Ağrı ve Kayseri'de eğitime ara verilmiş. Kayseri'de 10 Şubat Perşembe günü ise yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okullarda bir günlük ara verilmiş. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılmıştır. 5 Ocak'ta da Yurdu etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle birçok il ve ilçede eğitim ve öğretime ara verilmiş. 18 Mart 2022 Cuma günü ise Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası sebebiyle Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmiş. İdari personel de aynı gün idari izinli sayılmıştır. Herhangi bir yeni güncellemenin olması durumunda size bildirmekten mutluluk duyarım.

Kar corabi is gorur mu?

CLI ve GUI nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt