Son Konular

İnanmadın Ki - Alişan..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Mahallede yuyurken seslendim sana
Duymadınki duymadınki duymadınki
Kac gecedir kapında bak ağac oldum
Gormedin ki gormedin ki gormedin ki
Aşkından duvarlarla fermanlar yazdım
Bakmadın ki bakmadın ki bakmadın ki
Seni seviyorum diye şarkı yaptım
İnanmadın ki inanmadın ki inanmadın ki
Cok zor seninle cok zor
Her şeyi denedim senden karşılık alamadım
Adresim belli telefonum var
İstersen ararsın istemezsen benden bu kadar

Bu şarkı sözleri duygusal bir hikaye anlatıyor, çünkü bir kişi sürekli olarak sevdiği kişiye sesleniyor, ona hislerini ve çabalarını anlatmaya çalışıyor. Ancak karşılık göremediği için artık pes etmek üzere olduğunu belirtiyor. Karşısındaki kişinin duyarsızlığı ve ilgisizliği karşısında çaresizlik hissediyor ve artık son bir çaba olarak iletişim bilgilerini veriyor, ancak karşı taraftan umutsuz olduğunu ve artık beklemeyeceğini dile getiriyor. Şarkının anlatımı ve vurguları, bir aşkın acı dolu sonunu ve umutsuzluğunu yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pişman Olmadım - Deniz Seki..

Yeminliyim Tovbesi Yok - Alişan..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt