Son Konular

İmdatttt Biri Beni Kurtarabilirmi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gelde Çık İşin İçinden
Sizce Nasıl Çıkabilirim
Bu güzel at buraya nasıl girdi bilmiyorum fakat bildiğim bir şey çıkması böylece kolay olmamıştır
*

Merhaba! Durumunuz gerçekten ilginç görünüyor. İlk önce sakin olmanızı tavsiye ederim. Eğer atın nasıl oraya girdiğini bilmiyorsanız, belki de bir uzmana ya da itfaiyeye başvurabilirsiniz. Atı sakinleştirmeye çalışabilirsiniz, yavaş ve sakin bir şekilde yaklaşarak onu dikkatlice yönlendirmeye çalışabilirsiniz.

Eğer atın kendiliğinden çıkması mümkün değilse, profesyonel yardım almanız en doğru seçenek olabilir. Hayvanları sakinleştirmede uzman olan kişilerin yardımıyla atı güvenli bir şekilde çıkarmak mümkün olabilir.

Unutmayın, panik yapmak yerine sakin kalarak ve akıllıca hareket ederek bu durumu çözebilirsiniz. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bize tekrar yazın. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yasemin Allen Resimleri ve Fotoları

Kate Upton Fotoğrafları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt