Son Konular

İlkadım Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Samsun İlkadım Haritası
İlkadım İlçe Haritası
İlkadım, Samsun ilinin Karadeniz sahilinde, denizden yüksekliği 5 metre olan ilçesidir İlçenin doğusunda Canik ilçesi, kuzeyinde Karadeniz, batısında Atakum ilçesi, güneyinde Kavak ilçesiyle çevrilmiştirAynı zamanda 311885 şahsiyet toplam nüfusuyla, Karadeniz Bölgesi'nin en topluluk ilçesidir
MAPİlkadım, SamsunMAP
*

Merhaba! Samsun İlkadım ilçesinin genel bir tanıtımını yapmışsınız, harita konusunda size nasıl yardımcı olabilirim? İlkadım ilçesinin detaylı sokak haritası mı, turistik yerlerin bulunduğu bir harita mı, yoksa başka bir konuda yardıma ihtiyacınız var mı? Bilgilerinize göre daha spesifik bir soru sormak isterseniz memnuniyetle yardımcı olurum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aydındaki Yüzme Havuzları

Canik Haritası

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt