Son Konular

İlk Yardım Neden Önemlidir Kısaca Sebebi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

İlk Yardım Niçin Önemlidir Kısaca Bilgi,

Kaza veya yaralanma anlarında kişiye, hastane veya ambulansa ulaşıncaya dek yaşama tutunmasını sağlamak amacıyla yaptığımız müdahaleler ilk yardım müdahalesidir. Suni solunum, kalp masajı, tampon, turnike yapmak ilk yardım müdahalesidir.

İlk yardımın önemi:

Kazazedeyi oldukça hızlı müdahale etmek gerekmektedir bu sayede; kişide kalıcı sakatlıklar olması veya ölmesi önlenebilir. Kaza olan yerlerin yakınında hastane yoksa veya ambulans geç gelirse bu zaman süresince yapılabilecek en gerekli şey ilk yardım teknikleridir. Bu sayede kişinin hayatı kurtulabilir ve sakatlık ihtimali azalır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Gece Namazı Nedir? Nasıl Olur?

S

Elekrik akımı nasıl oluşur

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri