- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ilişiği kesme süreci nedir?
İlişik Kesme ile İlgili Bilgiler Eğitim-öğretimin başlamasından 4. haftasının sonuna kadar yapılan başvurularda öğrencilerin ödedikleri eğitim-öğretim ücretinin P'sinin iade edilerek ilişikleri kesilir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurularda ilgili döneme ait eğitim-öğretim ücreti iade edilmez.
Mezuniyet onayı ne kadar sürer?
2. Final veya Bütünleme Sonunda mezun olacak öğrencilerimiz; bütün sınavlar sonuçlandığı tarihten itibaren yaklaşık bir ay içinde Diplomalarını alabilirler.
KTÜ ilişik kesmek nasıl yapılır?
İlişik kesme işlemi için; "www.ktu.edu.tr/bys" web adresine girerek "Öğrenci" butonunu tıklayıp sisteme giriş yaptıktan sonra "İlişik Kesme Talebi" menüsünden ilişik kesme süreçlerini başlatabileceklerdir.
Çomü transkript nasıl alınır?
Çomü transkript nasıl alınır?
– Öğrenci belgesi ve transkript belgesi alma; Öğrenci belgesi ve transkript aktif öğrencilerimiz için online olarak UBYS üzerinden talep edilebilmekte aynı şekilde elektronik ortamda imzalandıktan sonra yine UBYS hesabı üzerinden indirilebilmektedir.
Ilişiğini kesmek ne demek?
Ilişiğini kesmek ne demek?
kişinin hak ve sorumluluklarına tabi olduğu bir kurumdan ayrılması eylemi.
Diploma kaç ayda çıkar?
Diplomalar, öğrencinin mezun olduğu tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde hazırlanır. Diploması hazır olan öğrencilerin okulunun Birim Öğrenci İşlerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Diplomalar şahsın kendisine ya da noter vekâleti ile üçüncü şahıslara verilir.
Lise diplomalar ne zaman çıkar?
Bakanlık tarafından okullarda bugüne özel bir karne etkinliği yapılmadı ancak talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek.
KTÜ Onur Öğrencisi nasıl olunur?
Üniversite öğrenciliği süresince uyarma dışında disiplin cezası almamış olmak kaydıyla, bir yarıyıl sonunda en az normal ders yükü ile o yarıyılın not ortalaması 3.00-3.50 olan öğrenciler onur öğrencisi, 3.51 – 4.00 arasındaki öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar.
Üniversiteden ilişik kesme belgesi nasıl alınır?
Üniversiteden ilişik kesme belgesi nasıl alınır?
Mezuniyet nedeniyle ilişik kesmek isteyen öğrenci öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)' den çıktısını aldığı ve üzerinde kendi bilgilerinin yazılı olduğu "Öğrenci İlişik Kesme Formu" nu imzalayarak Nüfus Cüzdan Fotokopisi (TC Kimlik Numarasını Gösterir Belge), Öğrenci Kimliği, Transkripti ve iki adet fotoğrafı ile …
Hangi durumlarda Üniversite ile ilişik kesilir?
Hangi durumlarda Üniversite ile ilişik kesilir?
ÖNEMLİTakip ettiği öğretim programında yer alan derslerden hiç almadığı veya yarıyıl/ yılsonu sınavlarına girme hakkı elde edemediği toplam ders sayısı altı veya daha fazla olan öğrencilerin Üniversite'yle ilişikleri kesilir.
Çomü Öğrenci Belgesi nasıl alınır?
Üniversitemiz Lisans ve Önlisans programlarından mezun olan öğrenciler Diploma veya Mezuniyet Belgesi alabilmek için; şahsen ilgili fakülte veya yüksekokul öğrenci işlerine müracaatta bulunacaklardır.