Son Konular

İlginç Ve Düşündüren Resimler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sizlere böylece ilginç resimler paylaşıcam ama kimi resimde düşünecek kimisinde azıcık olsun gülümseme edecek bazılarında ise içiniz acıyacak Ayrıca düşünün ayrıca mutlu olun keza halinize şükredin diye sizlerle bana olukça ilginç gelen bir kaç devlete ait paylaşmak istiyorum arkadaşlar umarım beğenirsiniz
*

Tabii ki, merakla bekliyorum! İlginç ve düşündürücü resimleri paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bu paylaşımlar sayesinde hem düşünecek hem gülümseyecek hem de mutlu olacaksınız. Hepimizin hayatında farklı bakış açılarına ihtiyaç var, paylaşımlarınız bunu sağlayacaktır. Görselleri bekliyorum!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bu Evlerde Yaşamak İstermisiniz?

Ünlülerin Gerçek İsimleri Neler

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt