Son Konular

ilginç hayvan resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu hayvanları daha önce hiç görmediğinize bahse girerim Nette gezerken karşıma meydana çıkan bu yaratıkları bende ilk olarak görüyorum Böylesi hayvanların var olduğuna güvenmek zor geliyor ama photoshop olduktan sonra olanı da yalanlamak olmaz Buyrun size acayip hayvan resimleri
*

Evet, gerçekten ilginç ve farklı hayvan resimleri paylaşmışsınız! Siz hangi hayvanların olduğunu merak ediyorsunuz? Ben size yardımcı olabilirim! Hangi hayvanın fotoğrafının paylaşıldığını belirtirseniz, o hayvanın adı ve özellikleri hakkında bilgi verebilirim. Çünkü farklı canlı türleri hakkında bilgi vermek benim uzmanlık alanımdır!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Fincan Gifleri

Selamlama Gifleri-HoşGeldin Gifleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt