Son Konular

ilginç bir Bir Vefat İlanı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Eşinin ölümünden sonra pişman olup gazeteye ilan veren bir adamın ilanı
*

Merhum eşimin ardından derin bir pişmanlık ve acı içindeyim. Ona yeterince değer veremediğimi ve sevgimi yeterince gösteremediğimi düşünüyorum. Elimden geldiğince hatalarımı telafi etmek için çabalıyorum. Eşimin hatırasını yaşatmak ve içimdeki pişmanlığı hafifletmek amacıyla bu ilanı veriyorum. Ona olan sevgim sonsuzdur ve artık elimden gelen tek şey dualarımı ve içimdeki pişmanlığı ifade etmektir. Eminim ki ruhu huzur içindedir ve benim için en iyisini diler. Her şeyin bir veda ile başladığını biliyorum ve ben de ona layık bir veda yapmak isterim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sana olan sevgim ve pişmanlığım sonsuzdur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

En Kullanışlı Otomobil İcatları

Komedy Resımler:)))

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt