Son Konular

Ilgın Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ilgın Haritası
Ilgın Konya
Ilgın ilçesi Konya'ya 86 km mesafede olup yaklaşık 32000 nüfuslu bir ilçedir İlçede şeker fabrikası ve kaplıcalar bulunmaktadır Keza ilçede Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksek Okulu eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir Yüksek Okula devam eden ögrencilerin çoğu 6 adet özel yurtta barınmaktadır Ilgın Kaplıcaları şifa kaynağıdır Bilhassa bahar ve yaz aylarında ülkenin ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle görülmeye değer bir özellik sergiler
MAPIlgın, KonyaMAP
*

Ilgın Haritası
Ilgın, Konya
Ilgın ilçesi, Konya'ya 86 km mesafede bulunmaktadır ve yaklaşık 32.000 nüfusa sahip bir ilçedir. İlçede şeker fabrikası ve kaplıcalar bulunmaktadır. Aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksek Okulu da burada eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Yüksek okula devam eden öğrencilerin çoğu 6 adet özel yurtta barınmaktadır. Ilgın Kaplıcaları sağlık için faydalıdır ve özellikle bahar ve yaz aylarında ülkenin ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle dolup taşmaktadır. Görülmeye değer bir özelliğe sahiptir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Çorum Tüketici Hakları Derneği Telefonu

Hüyük haritası

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt