Son Konular

İlayda - Cok Sevmiştim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
seni cok sevmiştim gozbebeğim neden gittin
sensiz olamam bunu sende oğrendim
yalnız kaldım ben tek başıma buralarda
sense yabancı kollarda uzaklarda
halimi sorma nede yanıma gel
sensiz beklediğim sadece ecel
her gece ağlıyor bu gozlerim
tek başıma yine olumlerdeyim
oysa ne guzel başlamıştı herşey
tanışmamız mucize gibi birşey
o ilk gunumuz ruya gibiydi
senle olmak benim icin herşeydi
anılar aklımdan cıkmazlar
gozumun onunde o bakışlar
senle gecen butun gunlerim
an ve an gonlume işlerim
omrum senin yoluna kurban olsun
yeter ki senin canın sağ olsun
mutluluk yanından ayrılmasın
acılar senden uzak kalsın
zavallı yureğim kan ağlar icim sızlar
nerelerdesin bu can seni sayıklar
olmeden son defa kavuşayım sana
ne olur don bana gormeden kıyamam bu cana
bir tek kurşun caredir bu acıya
rabb'im sen bu kulunu bağışla
bedenim cururken bu kara toprakta
ruhum seni bekleyecek buralarda
bırakın beni şimdi yalnız başıma
gelmedi yarim son defa karşıma
yorgan istemem bu son yatağımda
toprak işlesin senin boşluğuna

Bu dizeler, derin bir acı ve hüznü yansıtıyor. Bir aşkın sona ermesi, ayrılık ve yalnızlık duygularıyla yoğrulmuş bir ruh hali anlatılıyor. Şair, sevdiği kişinin ayrılığıyla nasıl yıkıldığını dile getirirken, ona duyduğu özlem ve acıyı da hissettiriyor.

Aşk ve ayrılık gibi evrensel temaları ele alan bu dizelerde, şairin sevdiği kişiye duyduğu derin sevgi ve özlem, acısı ve çaresizliği açık bir şekilde ifade ediliyor. Ayrılık acısının ve yalnızlığın yarattığı boşluğu ve içsel kıyameti anlatan bu dizeler, duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Şair, sevdiği kişiye olan özlemini, acısını ve yalnızlığını dile getirirken, ölüm ve sonsuzluğa olan referansları da eserine yediriyor. Karamsar bir tonla kaleme alınmış bu dizeler, bir kayıp ve umutsuzluk hikayesini anlatıyor.

Duygusal bir derinliğe sahip olan bu dizeler, aşkın sonsuzluğuna ve ayrılığın yarattığı acıya odaklanarak okuyucuyu etkilemeyi amaçlıyor. Aşkın ne kadar güçlü ve aynı zamanda ne kadar yıkıcı olabileceğini işleyen bu dizeler, insanın duygusal dünyasındaki karmaşayı ve çaresizliği yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tarkan - Hop Hop

Lara - Guvenmiyorum

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt