Son Konular

Ilac mumessilleri ne kadar maas aliyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

İlaç mümessilleri ne kadar maaş alıyor?

2022 İlaç Tanıtım-Satış Mümessili (Reprezantı) Maaşları İlaç Tanıtım-Satış Mümessili (Reprezantı) maaşı ortalama aylık 7939 _TL'dir. En düşük İlaç Tanıtım-Satış Mümessili (Reprezantı) maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 11625 _TL'dir.

Mümessilleri ne demek?

Mümessilleri ne demek?
Mümessil kelimesi anlam olarak, herhangi bir alanda çalışan insanları çeşitli yönlerden temsil etme anlamında kullanılmaktadır. Mümessil kavramı, özellikle sağlık sektöründe yapılan bir pazarlama durumunu ifade etmektedir. Türk Dil Kurumuna göre mümessil kelimesi, temsil eden şeklinde açıklanmaktadır.

Tıbbi mümessil nasıl satış yapar?

İlaç satışlarını yaparken görev alanında bulunan sağlık tesislerini ziyaret eder ve kataloglar üzerinde veya numune ilaçlar üzerinde tıbbi ürün tanıtımını yapar. Pazarlaması yapılacak tıbbi ürünlerin yapısı ve kullanımı hakkında ayrıntılı bilgiler edinir. Gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar kapsamında raporlar hazırlar.

Uzman tıbbi Mümessil nedir?

Uzman tıbbi Mümessil nedir?
Tıbbi satış mümessili; medikal firmalar tarafından üretilen medikal ürün, tıbbi cihaz ve ilaç gibi malzemeleri sağlık ocağı ve hastane gibi kurumlara götürüp pazarlamasını ve tanıtımını yapmakla görevli olan kişiye verilen isimdir.

Tekstil mümessilliği ne demek?

Tekstil Mümessilliği Nedir? Türkçe de mümessil, temsilci anlamına gelmektedir. Tekstil mümessilliği yapan firmalar müşteriler ile üreticiler arasında bir nevi köprü görevi görerek, aradaki işlemlerin takip edilmesi görevini üstlenir.

Mümessilin diğer adı nedir?

Mümessilin diğer adı nedir?
mümessil temsilci demektir. reprezant olarak da isimlendirilirler. birebir musteri ile iliskidedirler ve sirkete karsi da yukumludurler.

Ilaç mümessili hafta sonu çalışır mı?

Tıbbi mümessillerin çalışma saatleri genellikle eczanelerin açılış ve kapanış saatleri aralığında oluyor. Ancak bir bölümü hafta sonları ve hekimlerin nöbet saatlerinde de çalışıyor. Mesailerin uzun bir bölümü araç kullanarak geçiyor.

Mümessillik Hangi bölüm?

Mümessillik Hangi bölüm?
Tıbbi mümessil olabilmek için üniversitelerin 2 yıllık ön lisans eğitimi veren Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünü bitirmek gerekir. Lise mezunu olan kişiler, üniversite sınavına girip yeterli puanı alarak bu bölümü kazanabilir.

Merhaba! İlaç mümessilleri veya tıbbi mümessiller genellikle eczanelere ziyaretler yaparak ilaç tanıtımı ve satışı gerçekleştiren kişilerdir. Bu kişiler, genellikle hekimlerle iletişim halinde olup, ilaç ve tıbbi ürünler hakkında bilgilendirme yaparlar. İlaç mümessillerinin aldığı maaşlar genellikle performanslarına, deneyimlerine ve çalıştıkları firmalara göre değişiklik gösterebilir.

2022 verilerine göre, İlaç Tanıtım-Satış Mümessili (Reprezantı) maaşlarının ortalama aylık 7939 TL olduğu belirtilmektedir. En düşük maaş 4253 TL iken en yüksek maaş ise 11625 TL olarak açıklanmaktadır.

Tıbbi mümessillerin çalışma saatleri genellikle eczanelerin açılış ve kapanış saatleri arasında olmaktadır. Ancak bazı mümessiller hafta sonları ve hekimlerin nöbet saatlerinde de çalışabilirler. Mesailerinin bir bölümünü araç kullanarak geçirebilirler.

Tıbbi mümessil olabilmek için genellikle üniversitelerin 2 yıllık ön lisans eğitimi veren Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünü bitirmek gerekmektedir. Lise mezunu olan kişiler, üniversite sınavına girip yeterli puanı alarak bu bölümü kazanabilirler.

Mümessil kelimesi anlam olarak, herhangi bir alanda çalışan insanları çeşitli yönlerden temsil etme anlamında kullanılmaktadır. Türk Dil Kurumuna göre mümessil kelimesi, temsil eden şeklinde açıklanmaktadır. Tekstil mümessilliği ise, müşteriler ile üreticiler arasında bir köprü görevi görerek işlemlerin takip edilmesini sağlayan kişiler olarak tanımlanır.

Uzman tıbbi mümessil ise medikal firmalar tarafından üretilen medikal ürünleri, tıbbi cihazları ve ilaçları sağlık kurumlarına pazarlayan ve tanıtan kişilere verilen isimdir.

Umuyorum bu bilgiler faydalı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa da sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Dolar Turkler icin neden onemli?

Girisimcilik ve toplumsal refah arasindaki iliski nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt