Son Konular

Ikilem kim soyluyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ikilem kim söylüyor?

Müzikal kariyerleri 2010'lu yıllarda başlayan Serhat Karan ve Uğur Ateş; söz, müzik ve düzenlemeleri kendilerine ait olan şarkılarını ilk kez "İkilem" adı altında, 2019 yılında yayımladı. "Bir Sebebi Var" isimli yeni single'ı tüm dijital platformlarda video klibini ise MuzikPlay YouTube kanalında bulabilirsiniz.
Snapten nasıl şarkı bulunur?
Peki, bu özellik nasıl çalışıyor? Snapchat uygulamasını açtıktan sonra ekrana uzun süre basılı tuttuğunuzda otomatik olarak Shazam devreye giriyor ve ortam seslerini dinliyor. Şarkıyı bulduktan sonra Snapchat size bir uyarı gönderiyor.
Müslüm Gürses Sezen Aksu'nun hangi şarkısını söyledi?
Sandık, Müslüm Gürses'in 6 Şubat 2009'da Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı albümüdür. Albümde Ajda Pekkan, Fikret Kızılok, Kenan Doğulu, Sezen Aksu'nun şarkılarını ve kendisinin "Benim Meselem", "Bu Şehirde Yaşanmaz", "İtirazım Var", "Senden Vazgeçmem" adlı parçalarını yeniden yorumlamıştır.

Sezen Aksu hangi şarkıları yazdı?

Bazı şarkıları başkalarına verdiğinde hayıflanırız: -Bunu Sezen Aksu kendi söyleseydi keşke, diye….Sezen Aksu'nun Başka Sanatçılar İçin Bestelediği 30 Şarkının Kendi Sesinden Yorumu
- Ahdım Olsun.
- 2. Uslanmadım.
- 3. Seven Üzülür.
- Düş Bahçeleri.
- Sandık Lekesi.
- 6. Unuttun mu Beni.
- 7. Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar.
- 8. Kaçak.
Mırıldanarak şarkı nasıl bulunur?
Mobil cihazınızdaki Google uygulamasını açarak, mikrofon simgesine tıkladıktan sonra "What's this song? (Bu şarkı nedir?)" ya da "Search a song. (Bir şarkı ara.)" demeniz ilk adım için yeterli olacaktır. Sonrasında, 10 – 15 saniye melodiyi mırıldağınızda istediğiniz şarkıyı bulabilirsiniz.
Kaybolurum gülüşünde kimin?
İkilemKaybolurum Gülüşünde/Sanatçılar
İkilem'den Yeni Şarkı "Kaybolurum Gülüşünde" Sözü ve müziği Serhat Karan'a ait olan şarkının düzenlemesinde ise Uğur Ateş imzası bulunuyor. İkilem'in yeni çalışmasının klip yönetmenliğini ise İlker Savaşkurt üstlendi.

Lic yontemi nedir?

Hangi lensleri takmadan once yapmaya alismalisiniz?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt