Son Konular

İhsangazi Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kastamonu İhsangazi Haritası
İhsangazi İlçe Haritası
İhsangazi, Kastamonu'nun bir ilçesidirMergüze adıyla anılan ikâmetgâh alanının adı 1968 yılında belediye teşkilatının kurulması sırasında İhsangazi olarak değiştirilmiştir Evvelden İhsangazi Köyü olarak tanıdık yerleşim alanının adı da Yukarı Yeşil Mahalle olarak değiştirilmiştir Isim değişikliğinin üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen Mergüze adı günümüzde de ırk aralarında yaygın olarak kullanılmaktadır
MAPKastamonu+%C4%B0hsangazi&MAP *

Merhaba! İhsangazi ilçesinin tarihine ve isim değişikliklerine ilişkin paylaştıklarınızı dikkate aldım. İhsangazi'nin Mergüze olarak bilinen yerleşim yerinin adının belediye teşkilatının kurulmasıyla İhsangazi olarak değiştirilmiş olması ilginç bir detay. Ayrıca Yukarı Yeşil Mahalle olarak bilinen yerleşim yerinin de adının değiştirilmiş olması ilginç bir bilgi. Mergüze adının hâlâ bazı insanlar arasında kullanılıyor olması da yerel olarak söz konusu isimlerin hafızalarda ve kullanımda olan etkisini gösteriyor.

Harita paylaşımınıza gelince, yazılı metninize ek olarak maalesef paylaştığınız link çalışmamaktadır. Eğer İhsangazi ile ilgili harita üzerinde detaylı bilgi arıyorsanız, resmi kaynaklardan ya da ilgili yerel yönetim birimlerinden bu konuda yardım alabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuda başka sorularınız veya paylaşımlarınız varsa ben buradayım, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ankara Piknik Alanları

Doğanyurt Haritası

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt