Modoratör
Efsanevi Üye
İHH gönüllüleri ne demek?
Gönüllülerimiz vakfımızın çalışma alanlarından herhangi birinde görev alıp faaliyetlere destek verebiliyor. Kaynak oluşturmadan acil yardıma, sağlık hizmetlerinden eğitim faaliyetlerine, meslek gruplarıyla proje üretme ve uygulamadan tanıtım çalışmalarına kadar birçok konuda gönüllülerimizin emeği bulunuyor.
İHH da kimler çalışabilir?
İHH da kimler çalışabilir?
Genç İHH çalışmalarına kimler katılabilir? Lise ve üniversite öğrencileriyle çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca anaokulu ve 4. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsayacak şekilde hanımlar tarafından İHH Çocuk Kulübü olarak çalışma yürütülmektedir.
İHH çalışanları maaş alıyor mu?
İHH çalışanları maaş alıyor mu?
Çalışanların tamamı Türkiye'de yürürlükte olan kanunlar kapsamında ilgili prosedüre uygun olarak özlük haklarına sahiptirler. Buna göre; Tüm çalışanlar; SSK, Yemek, Yol ücretlerinin yanı sıra pozisyonlarına ve yeterliliklerine uygun maaş alırlar.
Gönüllü organizasyonlar nelerdir?
Gönüllü Katılabileceğiniz 7 Önemli Organizasyon
- Greenpeace. Listenin başında Greenpeace geliyor, adından anlaşıldığı gibi yeşili seviyoruz, doğayı koruyoruz ve bunu yapabilmek için birlik oluyoruz çünkü beraberken daha güçlüyüz.
- Toplum Gönüllüleri.
- YGA.
- TurkishWIN.
- AIESEC.
- TEMA.
- 7. UNICEF.
Hangi kurumlara gönüllü olunur?
Hangi kurumlara gönüllü olunur?
Türkiye'de Gönüllü Olmanız Gereken 10 Sivil Toplum Kuruluşu
- Toplum Gönüllüleri(TOG)
- Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı(TEMA)
- Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği.
- Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
- Türkiye Eğitim Vakfı(TEV)
- AIESEC Türkiye.
- Greenpeace Türkiye.
İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?
İHH da çalışmak için ne yapmalıyım?
İHH'nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.
İHH çalışanı nasıl olunur?
İHH gerçek mi?
İHH gerçek mi?
2007 yılında TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen İHH İnsani Yardım Vakfı'na Bakanlar Kurulu'nun 04.04.2011 tarih ve 2011/1799 sayılı kararı ile vergi muafiyeti tanınmış, kamu yararına çalışan vakıf statüsü verilmiştir.
Yardım derneklerine nasıl üye olunur?
Yardım derneklerine nasıl üye olunur?
Derneklere üye olmak isteyen kişilerin, derneğe yazılı olarak başvuruda bulunması ve dernek yönetim kurulları da dernek tüzüğünde belirtilen hükümler doğrultusunda üyelik başvurularını en geç 30 gün içerisinde üyeliğe kabul veya red şeklinde karara bağlayarak sonucunu başvuru sahibine bildirmesi gerekmektedir.