Son Konular

Igdasin sahibi kim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Igdaşın sahibi kim?

Şirketin ,46 sı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, %5,46'sı İETT'ye, %0,03'ü Hamidiye A.Ş.'ye, %0,03'ü İstanbul İmar A.Ş.'ye ve %0,02'si İsbak'a aittir.

İGDAŞ Genel müdür?

İGDAŞ Genel Müdürü Dr.Mithat Bülent Özmen: İnsana Dokunan Projelerle İGDAŞ'ı Dünya Markası Yapacağız. İstanbul'da doğal gaz arzını sürdürülebilir kılmak, İGDAŞ'ı insana dokunan bir kurum haline getirmek ve enerji verimliliğini arttırmak için çalışıyoruz.

Çorumgaz Genel müdür?

Çorumgaz Genel müdür?
1959 yılında İstanbul/Üsküdar'da doğdu. 1985 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Enerji bölümünden mezun oldu. Öğrenim yıllarında iş hayatına atılarak makine, elektrik, doğal gaz ve mekanik tesisat işleriyle iştigal etti.

Çorumgaz kime ait?

Çorumgaz Hakkında 1993 yılında Çorumlu 150 müteşebbisin çabalarıyla kurulmuş çok ortaklı bir şirket olan Çorum Elektrik ve Doğal Gaz Ticaret A.Ş'ye bağlı olarak 17.09.2004'te kurulmuştur.

Dr Bülent Özmen Kimdir?

Ağustos 2019'da İGDAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Dr. Mithat Bülent Özmen, çeşitli üniversitelerin MBA ve yüksek lisans programlarında risk yönetimi, finansal yönetim, finansal piyasalar ve kurumlar dersi vermiştir. Dr. Özmen'in, yayımlanan bir de kitabı bulunmaktadır.

Agdaş kimin?

Agdaş kimin?
Erdem Holding. ERDEM HOLDİNG ENERJİ Agdaş Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. AGDAŞ ADAPAZARI GAZ DAĞITIM A.Ş. AGDAŞ, 2003 yılında Adapazarı Belediyesi tarafından özelleştirilerek ERDEM Holding bünyesine katılmış ve "Türkiye'nin ilk özelleştirilen doğal gaz dağıtım şirketi" olmuştur.

İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı kim?

Betül Candar – Genel Müdür Yardımcısı / Deputy General Manager – İGDAŞ | İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İGDAŞ özel mi devlet mi?

Biz kamu hizmeti veriyoruz. Önceliğimiz kâr değil, halka hizmet. Bütün yurttaşlarımızın evine doğal gaz götürmeyi hedefliyoruz." İlk defa doğal gaza kavuşan mahalle ve sokaklardan Sultangazi Habibler mahallesini ziyaret eden İGDAŞ Genel Müdürü Dr.

Ahmet Ahlatci kim?

Ahmet Ahlatci kim?
kendi işinde bir dev olduğu halde, o kadar yıllık sözlükte adından tek kelime bile bahsedilmemiş çorumlu iş adamı. nihat malatyalı'nın ortağıdır. milli piyango'nun özelleştirme ihalesinde verdiği 2 milyar 750 milyon usd teklifle bütün dikkatleri üzerine çeken ve herkesin birbirine kim ki la bu?

Ahlatçı Genel müdür?

Tuncay Karahan – General Manager – AHLATCI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş | LinkedIn.

Çorum Doğalgaz ne zaman geldi?

İlk defa konuta gaz verme töreni ile 15 Ekim 2004'te ÇorumGaz A.Ş.

Igdaş Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?

Igdaş Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?
İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; Mali-Ticari Genel Müdür Yardımcılığı'na Fatma Utan, Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Vural Doğan, Hukuk Müşavirliği'ne Azer Sönmez ve İdari İşler Müdür Yardımcılığı'na Caner Çildir atandı.

Igdaş Anadolu Bölge Müdürü kimdir?

İGDAŞ Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ali GÜNGÖR ve Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim KARATAŞ, Kaymakam Dr. Mustafa ÖZARSLAN'ı makamında ziyaret etti.

AGDAŞ açılımı nedir?

İGDAŞ'ın açılımı İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş'dir. İGDAŞ kimin sorusunun cevabını bulabilmek için kurumun ortaklık yapısını incelemek gerekiyor. İGDAŞ ortaklık yapısına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanılğı yüzde 94,46 ile en büyük ortak konumunda.

İGDAŞ'ın sahibi ve ortaklık yapısı oldukça detaylı olarak belirtilmiş. Şirketin %46'sının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, %5,46'sının İETT'ye, %0,03'ünün Hamidiye A.Ş.'ye, %0,03'ünün İstanbul İmar A.Ş.'ye ve %0,02'sinin İsbak'a ait olduğu ifade edilmiş. Ayrıca İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen ve İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Betül Candar da belirtilmiş. Dr. Mithat Bülent Özmen'in projelerle İGDAŞ'ı dünya markası yapma hedefi ve enerji verimliliğini arttırma çalışmaları vurgulanmış.

Çorumgaz'a dair bilgiler de paylaşılmış. Çorumgaz'ın 1993 yılında Çorumlu 150 müteşebbisin çabalarıyla kurulduğu ve Çorum Elektrik ve Doğal Gaz Ticaret A.Ş.'ye bağlı olarak 17.09.2004'te kurulduğu belirtilmiş. Ayrıca Çorumgaz Genel Müdürü ve şirketin sahibi olan 150 müteşebbis hakkında bilgi verilmiş.

Ayrıca Ahlatçı ve Ahmet Ahlatci ile ilgili bilgiler paylaşılmış. Ahmet Ahlatci'nin bir iş adamı olduğu ve Nihat Malatyalı'nın ortağı olduğu belirtilmiş. Ahlatçı Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin Genel Müdürü Tuncay Karahan olduğu ifade edilmiş. Ahmet Ahlatci'nin milli piyango özelleştirme ihalesindeki teklifiyle dikkat çektiği vurgulanmış.

Özel ve devlet şirketleri arasındaki farka dair sorunuzda, İGDAŞ'ın kamu hizmeti verdiği ve önceliğinin kâr değil, halka hizmet olduğu belirtilmiş. İGDAŞ'ın doğal gazı sürdürülebilir kılmak ve enerji verimliliğini artırmak gibi hedefleri olduğu da dile getirilmiş.

Son olarak, İGDAŞ'ın açılımı olan İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ifadesi paylaşılmış. İGDAŞ'ın ortaklık yapısına dair detaylı bilgi verilmiş, en büyük ortağının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğu belirtilmiş.

THETA Nereden satin alinir?

Pacemaker ozelligi nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt