Son Konular

Icra memurlari ne kadar maas aliyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

İcra memurları ne kadar maaş alıyor?

İcra Memuru maaşı en düşük 4.490 TL, en yüksek 6.820 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek İcra Memuru ortalamasına göre İcra Memuru maaşı yaklaşık 5.610 TL seviyelerindedir.
İcra memuru nasıl olunur?
Nasıl İcra Memuru Olunur? İcra memuru olmak için Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girilmesi şartı vardır. Üniversitelerin herhangi bir önlisans (2 yıllık) veya lisans (4 yıllık) bölümünden mezun olmak yeterli bir ön koşul olacaktır.
İcra memuru kaç puanla atanır?
Lisans mezunu olmanın ön lisansa göre daha fazla şansı olsa da her iki eğitim durumundaki kişinin de KPSS'den en az 70 puan alması gerekmektedir. Bütün bu koşullar sağlandıktan sonra kadro açığı olması durumunda icra memurluğu pozisyonunda görev alınabilmektedir. Son atama 2021/2'ye göre en düşün puan 85,78587'dur.

İcra memurları ne iş yapar?

İcra memurları icralık olan kişilere bilgilendirme yaparak borçlunun borcunu ödemesi gerektiğini bildirirler. İcra memurları aynı zamanda haciz yolu ile icra edilecek malların da tespitini yapan kişilerdir. Adli görevleri yerine getirmektedirler.
İcra memuru ne okur?
İyi bir icra memuru olmak için üniversitede Hukuk Fakültesi veya Adalet Meslek Yüksekokulu'na bağlı bir bölümde eğitim almak gerekir. Örneğin Adalet Bölümü, Hukuk Bölümü okuyan kişiler bu mesleği yapabilir. Ayrıca iyi bir KPSS puanı alıp atanmak için kursa kaydolmak ve ek eğitim almak gerekebilir.
Icra memuru en son kaç puanla kapattı?
İcra Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları

Adalet Bölümü atamaları kaç puan?

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KPSS TABAN PUANI

Doga sporlarinin ne gibi faydalari vardir?

Maxmara kimin markasi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt