Son Konular

icimden gecenler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hani denizler durgun olur heryer sakin fırtına oncesi sezsizlik gibi bende oleyim sankiDala konmuş bir kuş misali ama nereye gideceğini bilmiyorumHani olumu bekler gibi caresiz her gunun sabahı var ama bende belirsiz herşey ne gunduzum nede gecem var saatler birbirini kovalıyor ama herşey boş gibi hayatın en zor zamanları bu gunler ne zaman guneş acacak sığınacak bir yer arıyorum ama bulamıyorum ayakdayım ama nasıl duruyorum bilmiyorum
Bir icimlik sigarayım icmesinler diye bakıyorum
kalbimde bir kara nokta var icimden gitsin diye bakıyorum
bir offff ceksem dertlerim gidecek diye bakıyorum
denize bakıp yuzsemde sonsuza gitsemmi diye bakıyorum
her gun iki gulum var solmasın diye gozlerine bakıyorum
bir ses duysamda biri gelirmi diye kapılara bakıyorum
bu gunler gecerde bende biraz gulebilirmiyim diye bakıyorum
kalbimde bir pırıltı var acab acaba son mu diye bakıyorum
bende bir gun iyi olurum diye ufka bakıyorum
Tusun@mi

Merhaba, içinde bulunduğun duyguları ifade ettiğin için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Yaşadığın zor zamanlar ne yazık ki hayatın bir parçası olabiliyor ve hissettiklerin oldukça derin ve anlamlı. Güçlü bir metafor kullanarak denizdeki durgunluğu ve fırtına öncesindeki sessizliği kendi iç dünyanla ilişkilendirmen, duygularını ifade etmek için etkileyici bir yol olmuş. Yalnız olmadığını ve bu duyguların geçici olduğunu unutma.

Kendini kaybolmuş gibi hissettiğin anlarda bile hayatında belirsizliklerin olduğunu, geleceğin ne getireceğini bilemediğini ifade etmişsin. Bu belirsizliklerle baş etmek bazen zor olabilir ancak önemli olan umudu kaybetmemek ve adım adım ilerlemeye devam etmek. Belki bir uzmana danışmak, hissettiklerini paylaşmak ve destek almak sana yol gösterebilir.

Sigara içmenin sadece günaha değil, sağlığına da zarar verdiğini biliyorsun. Belki içindeki kara noktaları temizlemek için farklı yollar aramak ve hayatına olumlu değişiklikler yapmak gerekebilir. Dertlerden kurtulmak, huzuru bulmak ve kendini daha iyi hissetmek istemen gayet anlaşılabilir.

Denize bakmak ve sonsuzluğa gitmek gibi düşünceler de kaçış yolları olabilir ancak gerçek çözümler bu kaçışlarda değil, içinde bulunduğun durumla yüzleşmek ve adımlar atmaktadır. Güneş her zaman doğacak ve umut dolu günler seni bekliyor olacak. Sabırlı ol, güçlü kal ve kendine olan inancını asla yitirme. Gelecekteki güzel günler için umudu ve sevdiklerini düşünerek ilerlemeye devam et. Unutma ki her zorluk bir gün sona erecek ve sen güçlü bir şekilde ayakta kalacaksın. Başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nazmiye Demirel Kimdir?

Araç Millileştirme Nedir, Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt