Son Konular

içimden geçenler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hani denizler durgun olur heryer sakin fırtına öncesi sezsizlik gibi bende öleyim sankiDala konmuş bir kuş misali lakin nereye gideceğini bilmiyorumHani ölümü bekler gibi çaresiz her günün sabahı var lakin bende süresiz herşey ne gündüzüm nede gecem var saatler birbirini kovalıyor fakat herşey anlamsız gibi hayatın en zor zamanları bu günler ne vakit güneş açacak sığınacak bir yer arıyorum lakin bulamıyorum ayakdayım lakin nasıl duruyorum bilmiyorum
Bir içimlik sigarayım içmesinler diye bakıyorum
kalbimde bir kara nokta var içimden gitsin diye bakıyorum
bir offff çeksem dertlerim gidecek diye bakıyorum
denize bakıp yüzsemde sonsuza gitsemmi diye bakıyorum
her gün iki gülüm var solmasın diye gözlerine bakıyorum
bir ses duysamda biri gelirmi diye kapılara bakıyorum
bu günler geçerde bende birazcık gülebilirmiyim diye bakıyorum
kalbimde bir pırıltı var acab acaba son mu diye bakıyorum
bende bir gün iyi olurum diye ufka bakıyorum
Tusun@mi *

Merhaba, içinde bulunduğun duyguları anladım ve paylaştığın ifadelerin derinliğine dikkat ettim. Zor zamanlar yaşamak doğal bir süreç olabilir ve bu süreçte hissettiğin karmaşık duygular da çok gerçek ve geçerlidir.
Öncelikle belirtmek isterim ki, duygularına ve yaşadığın zorluklara saygı duyuyorum. Ancak, karanlık düşünceler içinde kaybolup umutsuzluğa kapılmak yerine, bu duyguları paylaşarak ya da profesyonel yardım alarak üstesinden gelmek önemli olabilir.

Yaşadığın duyguları birer sığınak olarak görmek yerine, onları sorgulayarak ve anlamlandırarak üzerine gitmek, içsel huzura kavuşmanı sağlayabilir. Belki bir terapist veya psikologdan destek alarak duygularını daha net anlamlandırabilir ve başa çıkma stratejileri geliştirebilirsin.

Belirttiğin gibi, umut etmek ve ufka bakmak önemlidir. İçindeki pırıltının sönmediğini hatırlamalısın. Gülüşünü kaybetmemek için küçük adımlarla olumlu düşünceler geliştirerek kendine zaman tanımalısın. Kendine iyi bakmayı, kendini dinlemeyi ve iç sesini daha fazla duymayı unutma.

Eğer kendini kötü hissediyorsan ve başa çıkamıyorsan, yakın çevrendeki güvendiğin birisiyle konuşabilir ya da profesyonel destek alabilirsin. Unutma, bu duygular geçicidir ve her şeyin üstesinden gelebilirsin. Umutsuzluğa ve karanlığa kapılmak yerine, hayatında küçük değişiklikler yaparak yeniden aydınlık bir geleceğe odaklanabilirsin. Başta da belirtildiği gibi, her zaman sağlık uzmanlarından destek almayı unutma. Sağlıklı bir zihinsel durum ve iyi bir ruh hali için önemli olan adımları atmak senin elinde. Her zaman yanındayım, güçlü ol!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kurtuluş Savaşı Doğu Cephesi-Özet

ilkyardım Soruları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt