Son Konular

Ibrahim Tatlises yuruyebiliyor mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ibrahim Tatlises yürüyebiliyor mu?

"ACABA YÜRÜYEBİLİYOR MU DİYE MERAK EDİYORLAR" Çok ağır bir yük. Kimsenin kaldıramayacağı bir şey. Allah bana öyle bir sabır verdi ki ben ayaktayım. Yemek yiyebiliyorum, yatıyorum da kalkıyorum da.

Ibrahim Tatlıses felç mi?

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan günlerce yoğun bakımda yaşama savaşı veren İbrahim Tatlıses, sağlığına kavuştu. Sağlığına kavuştu kavuşmasına ancak Tatlıses kafasına isabet eden kurşun nedeniyle kısmı bir felç yaşadı. Sol tarafından felç yaşayan Tatlıses defalarca ameliyata girdi.
Ibrahim tatlise ne oldu?
Silahlı saldırıya uğraması ve tedavi süreci. 14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlandı.
Adanalı Apo kim?
'Adanalı Apo' olarak biliniyorAdana'nın Kadirli ilçesinden olan ve "Adanalı Apo" olarak bilinen Abdullah Uçmak, buradaki yerel mafya gruplarıyla husumetinden dolayı Adana'dan ayrılarak İstanbul'a geldi. Dönemin ünlü organizatörü ve aynı zamanda hemşehrisi olan Hasan Bora'nın yanına gidip gelmeye başladı.

İbrahim Tatlıses neden ameliyat oldu?

AMELİYAT OLDU İbrahim Tatlıses'in, damar tıkanıklığı nedeniyle geçen hafta ameliyat masasına yattığı öğrenildi. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde operasyon geçiren ünlü sanatçıya stent takıldı. Gizli gerçekleştirilen operasyonun ardından Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses hastalığı ne oldu?

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in (69) damar tıkanıklığı nedeniyle operasyon geçirdiği ve kalbine stent takıldığı ileri sürüldü. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Tatlıses'in yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'den geldi.
İbrahim Tatlıses sol tarafı felç mi?
2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan ve sol tarafı felç kalan İbrahim Tatlıses, 9 Mart'ta Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatının ardından sevenlerine seslendi.
İbrahim Tatlıses'in hangi kolu felçli?
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses program çekiminin çıkışında uğradığı silahli saldırıda adeta ölümden dönmüştü. Ünlü sanatçı neyse ki bu saldırıda hayatını kaybetmemiş kurtulmuştu. Ancak İbrahim Tatlises'in sol kolu felçli olarak kalmıştı.

Ibrahim tatlıses şu an nerede?

İbrahim Tatlıses İzmir'e yerleşti! İbrahim Tatlıses, İzmir'e yerleştiğini "30 bin insan İstanbul'dan İzmir'e göç etmiş. Şehrin kalabalığından trafiğin keşmekeşinden. Ben de İzmir'e yerleştim" ifadelerini kullanarak sosyal medyadan duyurdu.

Ibrahim tatlıses kaç yaşında?

69 yaşında (1 Ocak 1952)İbrahim Tatlıses/Yaş
Menajer Hasan Bora kimdir?
İbrahim Tatlıses'in de bir dönem menajerliğini yapan 66 yaşındaki HASAN Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. 1 çocuk babası Bora'nın cenazesi yarın Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Hasan Bora'nın ismi İbrahim Tatlıses'in vurulmasından sonra da gündeme gelmişti.
Ibrahim Tatlısesi kimler öldürmek istedi?
Mahkeme heyeti, sanık Abdullah Uçmak'ı, Buket Çakıcı ve Hakan Çalışkan'a karşı "Kasten tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan toplam 30 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Cografi kesifler sonucu nereler bulundu?

Telefonlarda cop kutusu nasil temizlenir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt