Editör
Efsanevi Üye
I Am Legend ne anlatıyor?
Ben Efsaneyim (İngilizce özgün adıyla I Am Legend), Francis Lawrence'ın yönettiği ve başrolünde Will Smith'in yer aldığı 2007 ABD yapımı kıyamet sonrası bilimkurgu filmidir. Smith, yeryüzünde insan yapımı virüsten etkilenmeden, hayatta kalan tek insan olduğunu düşünen askeri bir viroloğu canlandırır.
Ben Bir Efsaneyim 2 çıkacak mı?
Ben Bir Efsaneyim 2 çıkacak mı?
I Am Legend 2 filmi geliyor. Kült bilimkurgu yapımı Ben Efsaneyim, yıllar sonra devam yapımına kavuşuyor. Yeni yapımda Will Smith'e Michael B. Jordan da katılıyor.
Ben Efsaneyim sonu değişti mi?
Ben Efsaneyim sonu değişti mi?
Sevilen oyuncu Will Smith'in başrolünü üstlendiği 2007 yapımı bilim kurgu filmi "Ben Efsaneyim"in sonunu birçok kişi farklı hatırlayacaktır. Çünkü filmin sinemada gösterilen sonu dijital veya kutulu satışlar için değiştirilmiştir.
I Am Legend ne zaman çıktı?
25 Ocak 2008 (Türkiye)Ben Efsaneyim / Gösterime giriş tarihi
Will Smith kaç yaşında?
Will Smith kaç yaşında?
53 yaşında (25 Eylül 1968)Will Smith / Yaş
16 Aralık 2022 (ABD)Avatar 2 / Gösterime giriş tarihi
Levent nedir ne anlama gelir?
Osmanlı döneminde, donanmada görev alan Yeniçeri askerlerine Levent adı verilirdi. Dilimize Farsçadan geçmiş olan Levent kelimesi, 16. yüzyıldan beri kullanılmaktadır. Bu isimden türetilmiş olan levandane kelimesi ise uzun boylu, yakışıklı anlamına gelir.
Chris Rock kaç yaşında?
Chris Rock kaç yaşında?
57 yaşında (7 Şubat 1965)Chris Rock / Yaş
Will Smith eşi hasta mı?
Will Smith eşi hasta mı?
Tıpta 'alopesi areata', halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak bilinir.
Levent kime denir?
Batı Anadolu sahilleriyle Marmara sahillerinde yetişen Türk gençleri donanmaya levent adıyla kaydedildi ve Anadolu leventleri "levend-i Rûmî" olarak anıldı. İnce donanma için Tuna yalılarından levent yazılırdı. 1058'den (1648) sonra kalyon sayısı artınca azeblerin yerini kalyoncu ve leventler aldı.