Son Konular

Hyundai hangi araclari geri cagiriyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Hyundai hangi araçları geri çağırıyor?

471.000 Hyundai Tucson Aracı Geri Çağrılıyor Şirket, araç sahiplerini sorun giderilene kadar Hyundai Tucson SUV'leri açık havada park etmeleri konusunda uyarıyor. En son geri çağırma, 2016 ile 2018 arasındaki belirli model yıllarını ve 2020 ile 2021 arasındaki ek Hyundai Tucson SUV'leri kapsıyor.
Hyundai kaç yıl garanti veriyor?
Uzatılmış Hyundai Üretici Onarım Güvencesi ile aracınızı uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Binek Hyundai'lerin yasal garanti süresi 2 yıl ya da 60.000 kilometredir. Hafif Ticari Hyundai modelleri için ise yasal garanti süresi 2 yıl ya da 100.000 kilometredir.

Hyundai yerli üretim mi?

Hyundai Motor Company Güney Kore'de yer alan üretim fabrikaları haricinde Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Hindistan'daki global üretim merkezlerinde hizmet sunmaktadır.
Hyundai neden geri çağırıyor?
İki Koreli otomobil üreticisinin geri çağırmaları, son altı yıldır şirketleri rahatsız eden uzun bir dizi yangın ve motor arızası probleminden bir diğeri. Bu sefer sorun, kilitlenmeyen fren kontrol modülünde elektrik kısa devresine neden olabilecek kirlilik.

Hyundai Tucson ne demek?

Hyundai Tucson (Korece: 현대 투싼), Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai tarafından 2004 yılından itibaren tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan bir Kompakt Crossover SUV'dur. Adını Arizona'da yer alan Tucson şehrinden alır.
Hyundai LPG garantiyi bozar mı?
Hyundai'nin onay vermediği LPG sisteminin araca takılması neticesinde motor, egzoz ve yakıt sistemi tamamen garanti dışında bırakılır.

Hyundai LPG garantiyi bozar mi?

"Siz periyodik bakımları servisimizde yaptırın, bakım yapacak arkadaşada lpg'yi görmemesini söyleyin.Yani bakımı benzinli araca göre yaptırın.Garantiniz bozulmaz."
Geri çağırma kampanyası ne demek?
Araç geri çağırma firmalar tarafından bazen tercih edilen bir uygulamadır. Bunun yapılmasına neden olan birçok sebep vardır. Ancak kısaca anlatmak gerekirse bu işlem seri üretim yapılan araçlarda oluşabilecek bir sorunun tespit edilmesi ve aracın buna hazır olmaması nedeniyle yapılmaktadır.

HTRAC ne demek?

HTRAC çekiş sistemi sol ve sağ tekerlekler arasındaki frenlemeyi kontrol etmek için araç hızını ve yol koşullarını izliyor ve virajlarda veya kaygan yollarda sürüş sırasında güvenliği sağlamak için ön-arka tekerlekler arasındaki denge gücünü sağlıyor.
Hyundai Periyodik bakımda neler yapılır?
Periyodik bakımlar ile Hyundai'nizin; filtre, kayış, hortum ve supap gibi parçalar değiştirilir. Ayrıca periyodik bakım sırasında Hyundai profesyonelleri ve kontrol edilip gelecekte motor gibi kritik parçalarda herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçilir.

Hyundai kaç binde bakım yapılır?

Genel olarak Hyundai marka aracınızın motor yağı değişim kilometresini aşağıdaki bilgilere göre yapabilirsiniz. Euro 4 motor segmentli Hyundai periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 5 motor segmentli Hyundai periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 6 motor segmentli Hyundai periyodik bakım zamanı 15.000 km.
Hyundai hangi motor yağını öneriyor?
Hyundai için 5W-30 motor yağları Mobil 1™ ESP 5W-30, API SN/SM gereksinimlerini karşılayan veya bu gereksinimlerin de ötesine geçen tam sentetik, düşük kül oranına sahip bir motor yağıdır.

Hyundai 60 bin bakımında neler yapılıyor?

30.000 km / 45.000 km / 60.000 km Periyodik bakımı

Macera turizmi faaliyetleri nelerdir?

Hidrolik kumandali torna tezgahlari nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt