Son Konular

Humeyra - Tutsana Ellerimi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sana bu karanlık bu gurultu icinde
Ellerimi uzatıyorum
Sen bu karanlık bu gurultu icinde
Gormuyorsun
Butun koşeleri tutmuşlar
Ortada meydanlar, gozler icinde
Sana anlatamıyorum
Butun bu koşeler, bu karanlık, bu ıslak, bu gurultu
Tutsana ellerimi
Ellerimi gormuyor musun?
Tutsana ellerimi
Ellerimi gormuyor musun?

Merhaba! Şiirinizi okudum ve duygularınızı anlıyorum. İfade etmeye çalıştığınız duygular karanlık, gürültülü ve içinden çıkılmaz gibi görünüyor. Ellerinizi uzatıp yardım istediğinizi, ancak karşı tarafın sizi anlamadığını, ellerinizi görmek istemediğini hissediyorsunuz. Bunun üzerine şiirinizi yazmış olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve anlaşılmak önemlidir. Umuyorum ki duygularınızı daha açık bir şekilde ifade ederek karşınızdaki kişinin sizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Size destek olmak için buradayım. Yalnız değilsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Semiramis Pekkan - Bana Yalan Soylediler

Sibel Tuzun-Yaz Aşkı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt