Son Konular

Hulya Avsar aslen nerelidir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Hülya Avşar aslen nerelidir?

10 Ekim 1963, Balıkesir), Kürt asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu. Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi. Ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağırılırdı.

Hülya Hülya Avşar kaç yaşında?

58 yaşında (10 Ekim 1963)Hülya Avşar / Yaş

Hülya Avşar nereli ve nerede doğdu?

EdremitHülya Avşar / Doğum yeriEdremit, Balıkesir ilinin batısında, Ege Denizi kıyısındaki ilçedir. Edremit, Balıkesir ilinin dördüncü en büyük ilçesi olup zeytincilik ve Kazdağları ile bilinir. İç turizmin ilk önemli merkezlerinden olan Altınoluk ve Akçay bu ilçededir. Vikipedi

Hülya Avşar kiminle s * * * * * *?

Hülya Avşar kiminle s * * * * * *?
Rol aldığı filmler, diziler ve şarkıcılığının yanı sıra, futbolcu Tanju Çolak, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşıcıoğlu gibi isimlerle yaşadığı ilişkilerle de adından söz ettirdi. Hülya Avşar, Mehmet Tecirli'nin ardından ikinci evliliğini, 1997 yılında iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile yaptı.

Hülya Avşar babası kim?

Hülya Avşar babası kim?
Celal AvşarHülya Avşar / Babası

Mahmut Tuncer kaç yaşında?

61 yaşında (5 Mayıs 1961)Mahmut Tuncer / Yaş

Hülya Avşar hangi liseden mezun?

Ankara, Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu. Orta öğrenimini tamamlamasının ardından okumaya devam etmeyen ve 1979'da Mehmet Tecirli adlı bir mühendislik ögrencisiyle evlenen, ancak evliliği kısa süren Avşar, henüz 16 yaşındayken hamile olmasına rağmen ayrılık kararı aldı.

Hülya Avşar nerede doğmuştur?

EdremitHülya Avşar / Doğum yeri

Hülya Avşar nerede ikamet ediyor?

Hülya Avşar nerede ikamet ediyor?
Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık'taki evinde geçirecek! Geçtiğimiz gün İstinye Park'ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık'ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi.

12 yıllık zorunlu eğitime ne zaman geçildi?

12 yıllık zorunlu eğitime ne zaman geçildi?
12 Yıllık Zorunlu Eğitim Sistemi (4+4+4 eğitim sistemi) 2012-2013 döneminde Türkiye'de başlayan eğitim sistemidir.

Hülya Avşar aslen Edremit, Balıkesir doğumludur. 10 Ekim 1963 tarihinde dünyaya gelen Hülya Avşar, Kürt asıllıdır ve ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağrılırdı. Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğan ünlü isim, sinema ve dizi oyunculuğu, şarkıcılık ve sunuculuk kariyeriyle tanınmaktadır.

Hülya Avşar şu an 58 yaşındadır, doğum tarihi ise 10 Ekim 1963'tür. Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olan Avşar, orta öğrenimini tamamladıktan sonra okumaya devam etmemiş ve genç yaşta evlenmiştir.

Hülya Avşar, Tanju Çolak, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşıcıoğlu gibi ünlü isimlerle ilişkiler yaşamıştır. İkinci evliliğini ise 1997 yılında iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile yapmıştır. Babası ise Celal Avşar'dır.

Hülya Avşar'ın Ayvalık'ta bir evi olduğu ve yaz aylarını orada geçirdiği bilinmektedir. Özellikle İstinye Park'ta alışveriş yaparken görüntülenen Avşar, yaz mevsiminde Ayvalık'taki evinde vakit geçirmektedir.

12 yıllık zorunlu eğitime Türkiye'de 2012-2013 eğitim döneminde geçildi. Bu yeni eğitim sistemi, 4+4+4 olarak bilinmektedir ve Türkiye'deki eğitim sisteminde önemli bir değişikliği ifade etmektedir.

Lityum iyon pil toksik madde icerir mi?

Salincak kirilirsa ne olur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt